Vestel Laptop'a Samsung SSD takılır mı?

#Burhan#

Hectopat
Merhaba, bende Vestel bir laptop var ama 64 GB SSD hafızası olduğu için 250GB'lik SSD istiyorum. Samsung SSD 850 Evo 250GB acaba bu SSD'yi laptopa takabilir miyim? Bir sorun çıkar mı? Ve şu an kullandığım 64 GB olan SSD ile birlikte kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@#Burhan# AIDA64 indirip Depolama kısmındaki "Windows depolama" ve "ATA" kısımlarının fotoğrafını at söyleyeyim. Bu bilgisayarları devlet öğrenciler dağıttığı için büyük ihtimalle SATA girişleri yok zaten ödevler ve dersler için kullanılacağı için SD kart girişi koymuşlar en fazla 128 GB oluyor. Biraz araştırdım lakin sen yine de o dediğim resimleri at emin olalım.

Şu anlık eğer modeli doğru attıysan o bilgisayara SSD takamazsın. Çünkü anakartta SATA slot yok.

Ama şu anki SSD'yi çıkartıp başka taksam?
@#Burhan# AIDA64 indirip Depolama kısmındaki "Windows depolama" ve "ATA" kısımlarının fotoğrafını at söyleyeyim. Bu bilgisayarları devlet öğrenciler dağıttığı için büyük ihtimalle SATA girişleri yok zaten ödevler ve dersler için kullanılacağı için SD kart girişi koymuşlar en fazla 128 GB oluyor. Biraz araştırdım lakin sen yine de o dediğim resimleri at emin olalım.

Şu anlık eğer modeli doğru attıysan o bilgisayara SSD takamazsın. Çünkü anakartta SATA slot yok.

AIDA64 indirdim ama dediğin yerleri bulamadım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı