Vestel model tablete farklı model tabletin anakartı ve pili entegre edilebilir mi?

MordecaiG

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selam! Evde dolapları karıştırırken Vestel v 7.85" adlı tableti buldum ama Bluetooth özelliği olmadığını fark ettim. Saçma gelebilir ama başka bir tabletin ( Samsung, Huawei, Xiaomi vb. markaların ) anakartını ve pilini bu tablete entegre edebilir miyim? En azından öyle bir mantık var mı?

Dostlar selam! Evde dolapları karıştırırken Vestel v 7.85" adlı tableti buldum ama Bluetooth özelliği olmadığını fark ettim. Saçma gelebilir ama başka bir tabletin ( Samsung, Huawei, Xiaomi vb. markaların ) anakartını ve pilini bu tablete entegre edebilir miyim? En azından öyle bir mantık var mı?

Anakartın kasaya uyması lazım ki çok zor ihtimal soket ve düğmeleri uymaz.
Ayrıca panel ve dokunmatik sürücüsündede sorun yaşarsınız.

Anakart dediğin tabletin komple devresi zaten, düşüncen mümkün değil. Pil konusuna birşey diyemem o mümkün olabilir açıp bakmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı