Vestel QLED alınır mı?

Mujo Corhamzic

Hectopat
Yer
Novipazar, Serbia
Daha fazla  
Herkese merhaba, dün Vatan Bilgisayar'da gezerken gözüme şu televizyon çarptı görüntü kalitesi gayet güzeldi Vestel'e göre şaşırtıcı şekilde sonrasında boyutunu ve QLED olmasını göz önünde bulundurarak fiyatına bakınca daha da şaşırdım sizce alınır mı? Bu fiyata aynı özelliklere sahip farklı alternatifler var mı?

Televizyon: VESTEL 70QA9701 70inc 178 cm 4K UHD Android Smart QLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, dün Vatan Bilgisayar'da gezerken gözüme şu televizyon çarptı görüntü kalitesi gayet güzeldi Vestel'e göre şaşırtıcı şekilde sonrasında boyutunu ve QLED olmasını göz önünde bulundurarak fiyatına bakınca daha da şaşırdım sizce alınır mı? Bu fiyata aynı özelliklere sahip farklı alternatifler var mı?

Televizyon: VESTEL 70QA9701 70inc 178 cm 4K UHD Android Smart QLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ben de Vestelin QLED bir televizyonunu kullanıyorum. Bugüne kadar aman aman bir sorununu görmedim. Yansıması var ve ekranın alt köşesinde ufak bir karartı falan var açık gri tonda belli oluyor ondan şikayetçiyim. Yani bütçenizi esnetip daha iyi televizyon da alabilirsiniz. Siz bilirsiniz yani. 6-7 ay kadar oldu alalı. Ama çoğu kullanıcı Vestel'den şikayetçi. Görüntü olarak güzel. Renkler canlı. Sözün özü: Eğer bütçenizi esnetebilirseniz başka markalara yönelin LG gibi.

Ben de Vestel'in QLED bir televizyonunu kullanıyorum. Bugüne kadar aman aman bir sorununu görmedim. Yansıması var ve ekranın alt köşesinde ufak bir karaltı falan var açık gri tonda belli oluyor ondan şikayetçiyim. Yani bütçenizi esnetip daha iyi televizyon da alabilirsiniz. Siz bilirsiniz yani. 6-7 ay kadar oldu alalı. Ama çoğu kullanıcı Vestel'den şikayetçi. Görüntü olarak güzel. Renkler canlı. Sözün özü: Eğer bütçenizi esnetebilirseniz başka markalara yönelin LG gibi.

LG televizyonlar aynı özellik ve boyutlar 60-70 bin TL civarı veya daha yüksel maalesef. Alternatif varsa gönderebilir misiniz?

Attığınız linkte QLED özelliği olan göremedim.

Vestel cin urunu direkt. Alip uzerine damga basmak disinda bir vasfi olmayan bir firma. Baska modellere bakin bence.

Aynı fiyat aralığında 70” QLED televizyon bulamadığım için cazip geldi açıkçası.

LG televizyonlar aynı özellik ve boyutlar 60-70 bin TL civarı veya daha yüksel maalesef. Alternatif varsa gönderebilir misiniz?
Alternatif tam bilmiyorum hocam maalesef. Televizyon çok kötü değil bizimki. Başka forumlarda da bakmıştım herkes gömüyordu bayağı ama bahsettikleri kadar büyük sorunlar çıkmadı. Televizyon F/P gibi. Ama bilemem. Biz de yeni aldığımız için kesin konuşamıyorum.

Alternatif tam bilmiyorum hocam maalesef. Televizyon çok kötü değil bizimki. Başka forumlarda da bakmıştım herkes gömüyordu bayağı ama bahsettikleri kadar büyük sorunlar çıkmadı. Televizyon F/P gibi. Ama bilemem. Biz de yeni aldığımız için kesin konuşamıyorum.

Donma, kasma veya kullanımı etkileyecek sorunlar ile karşılaşıyor musunuz hiç?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı