Vestel televizyon internete baglanmıyor

• Konuyu başlatan Axolty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.602

Axolty

Centipat
Daha fazla  
3-4 yıllık Vestel bir TV'miz var, uzun zamandır internete bağlanmadığı için yazılımı bayağı eski ve internete bağlanmıyor. Bunun için servis çağırmayı düşünüyorum fakat 150 TL'lik işi kendim nasıl yapabilirim? TV'nin seri kodunu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vestel televizyonlarda eski model parçalar kullanıyor. Biz 2015'te Vestel TV aldık, içinde 2012 model parçalar kullanmışlar. Bu yüzden YouTube çalışmıyordu, servisi aradık aynı şekilde ücret istediler.

Bildiğim kadarıyla televizyona USB takarak yazılım yükseltmesi yapılabiliyor. Eğer TV modelini öğrenip internette güncel yazılımı bulabilirseniz güncelleyebilirsiniz. Onun haricinde yazılım güncellemek için ayarlar menüsünde uydu bağlantısı ile yazılım güncelleme seçeneği olmalı, ona bir göz atabilirsiniz.

Vestel televizyonlarda eski model parçalar kullanıyor. Biz 2015'te Vestel TV aldık, içinde 2012 model parçalar kullanmışlar. Bu yüzden YouTube çalışmıyordu, servisi aradık aynı şekilde ücret istediler.

Bildiğim kadarıyla televizyona USB takarak yazılım yükseltmesi yapılabiliyor. Eğer TV modelini öğrenip internette güncel yazılımı bulabilirseniz güncelleyebilirsiniz. Onun haricinde yazılım güncellemek için ayarlar menüsünde uydu bağlantısı ile yazılım güncelleme seçeneği olmalı, ona bir göz atabilirsiniz.
Bizimkilere sorduğumda televizyonun kullanma kılavuzunu vb. atmışlar. Uydudan güncelleme gibi birkaç yerine girdim de eski olduğu için internet istiyor hocam. Geriye tek çözüm servis kalıyor sanırım. Gelirseler yapamazlarsa falan para alıyorlar mı ? Kendilerimi bellekle yazılım atıyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı