Peki oynadığın oyun PUBG Lite Mobile mıydı?SP 425, Adreno 308 ve 2 GB RAM ile aşırı kasıyordu oynadığımda. SD 212 ile açması bile bir mucize gibi bir şey.
Evet. Huawei Y6 2018 ile oynamıştım. Normal Mobile olanı denemedim bile.Peki oynadığın oyun PUBG Lite Mobile mıydı?
Kaldırmaz ama lite oynarsın ama kasabilirVestel Venüs GO PUBG Mobile Lite kaldırır mı?
Telefon birinden hediye geldi.Subway Surfers'i geçtim bu Telefon Samsung J2 Core'ın açamadığı oyunu kasmadan açabiliyor.SD 410 ile PUBG Mobile zar zor oynanabiliyor, PUBG Mobile Lite da yavaş ama oynanabilir, SD 212 olan o cihazın açacağını düşünmüyorum, Subway Surfers açabileceğinden bile şüpheliyim.
Eğer alacaksanız almak yerine yenilenmiş 5s'ler o fiyat aralığında bulunuyorlar ve onlar düşük ayarlarda oynatabiliyorlar.
J2 Core'de güçlü bir cihaz değil ama memnunsanız hayırlı olsun, güle güle kullanınTelefon birinden hediye geldi.Subway Surfers'i geçtim bu Telefon Samsung J2 Core'ın açamadığı oyunu kasmadan açabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.