Arayüz sevmiyorum.Hocam neden Magisk kullanmıyorsunuz?
CWM Recovery dışında CWM SuperUser'in kurulamadığını öğrendim. Sorun bu olabilir. CWM Recovery kurdun mu hiç?Bunu arıyorum.![]()
ClockWorkMod Superuser
Download ClockWorkMod Superuser APK (latest version) for Samsung, Huawei, Xiaomi, LG, HTC, Lenovo and all other Android phones, tablets and devices.www.appsapk.com
Arayüz sevmiyorum.
Kurmadım.CWM Recovery dışında CWM SuperUser'in kurulamadığını öğrendim. Sorun bu olabilir. CWM Recovery kurdun mu hiç?
Ama çalışıyor.Kurmadım.
Senin attığın uygulama yanlış.CWM Recovery dışında CWM SuperUser'in kurulamadığını öğrendim. Sorun bu olabilir. CWM Recovery kurdun mu hiç?
Sistemde zaten SuperSU varsa veya CWM Recovery ile yüklemediğin için üstüne yazmamış olabilir. Ayrıca arayüz uğruna eski ve güncelliğini artık yitiren bir Root yöntemi kullanman pek doğru değil.Kurmadım.
Ama çalışıyor.
Magisk i clockworkmod gibi bir theme ile kullanabilir muyuz? Amacı clockworkmod root un arayüzünün çok iyi olduğu için yüklemem. Yoksa direk magisk.Sistemde zaten SuperSU varsa veya CWM Recovery ile yüklemediğin için üstüne yazmamış olabilir. Ayrıca arayüz uğruna eski ve güncelliğini artık yitiren bir Root yöntemi kullanman pek doğru değil.
Magisk kullanman daha mantıklı.
Öylesine eski bir tema oluşturulduğunu zannetmiyorum. Ama One UI temalı bir Magisk APK'sı buldum. Belki hoşuna gider.Magisk i clockworkmod gibi bir theme ile kullanabilir muyuz? Amacı clockworkmod root un arayüzünün çok iyi olduğu için yüklemem. Yoksa direk magisk.
Fotoğrafı var mı?Öylesine eski bir tema oluşturulduğunu zannetmiyorum. Ama One UI temalı bir Magisk APK'sı buldum. Belki hoşuna gider.
![]()
GitHub - Yanndroid/Magisk-OneUI: OneUI themed Magisk version
OneUI themed Magisk version. Contribute to Yanndroid/Magisk-OneUI development by creating an account on GitHub.github.com
Ama gerek kalmadı gibi. CWM için verdiğin root çalışıyor ve CockworkMod'a çok benziyor.Öylesine eski bir tema oluşturulduğunu zannetmiyorum. Ama One UI temalı bir Magisk APK'sı buldum. Belki hoşuna gider.
![]()
GitHub - Yanndroid/Magisk-OneUI: OneUI themed Magisk version
OneUI themed Magisk version. Contribute to Yanndroid/Magisk-OneUI development by creating an account on GitHub.github.com
Şu şekilde:Fotoğrafı var mı?
Ama gerek kalmadı gibi. CWM için verdiğin root çalışıyor ve CockworkMod'a çok benziyor.
Mesela root isteme prompt u gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.