VG249Q1R panel arızası

Yakamoz87

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacaktı. 14 gün önce İtopya'dan aldığım ASUS VG249Q1R model monitör, dün gece CS:GO oynarken ekran bir anda resimde belirttiğim şekli aldı. Hemen bilgisayarı kapattım ve tekrar açtığımda siyah ekran geldi sadece. Birdaha görüntü alamadım. Sorunun kasa da mı yoksa monitörde mi olduğunu anlayamadım çünkü kasayı da yeni almıştım. Bende monitörü başka bir kasaya taktım onda da görüntü vermedi. Pazartesi İtopya'ya göndereceğim servis baksın diye ama neden böyle olduğunu merak ettim ve açıkçası size sormak istedim.

Dosya Ekleri

• 0e3ef199-0225-44c4-97ed-8f71c8262734.jpg
    0e3ef199-0225-44c4-97ed-8f71c8262734.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 110
Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacaktı. 14 gün önce İtopya'dan aldığım ASUS VG249Q1R model monitör, dün gece CS:GO oynarken ekran bir anda resimde belirttiğim şekli aldı. Hemen bilgisayarı kapattım ve tekrar açtığımda siyah ekran geldi sadece. Birdaha görüntü alamadım. Sorunun kasa da mı yoksa monitörde mi olduğunu anlayamadım çünkü kasayı da yeni almıştım. Bende monitörü başka bir kasaya taktım onda da görüntü vermedi. Pazartesi İtopya'ya göndereceğim servis baksın diye ama neden böyle olduğunu merak ettim ve açıkçası size sormak istedim.

Kasanı TV'ye bağlayıp deneme yap ama büyük ihtimalle monitörün maindoard ı arızalı.
Elinde başka kablo var ise onunla dene.
Bir de monitörü ilk açınca marka logosu normal görünüyor mu?

Başka bir bilgisayarda deneme şansın var mı?
ya da televizyona bağlayabilirsin bilgisayarı.
Onda da yaparsa bilgisayarda sıkıntı vardır ama büyük ihtimal monitörden.
Bende aynı monitörü 12 gün önce aldım.

Kasanı TV'ye bağlayıp deneme yap ama büyük ihtimalle monitörün maindoard ı arızalı.
Elinde başka kablo var ise onunla dene.
Bir de monitörü ilk açınca marka logosu normal görünüyor mu?
Elimde hdmi kablosu var onunla da denedim görüntü gelmedi.
Monitörü açınca derken hiç görüntü gelmiyor şuan da siyah ekran sadece.

Ya da televizyona bağlayabilirsin bilgisayarı.

O zaman iki günün var.
İyi değerlendir bu zamanı. 😃

ya da televizyona bağlayabilirsin bilgisayarı.
Kasayı deneme şansım olmadı fakat monitörü başka bir kasada ve laptopta denedim ikisinde de görüntü gelmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı