VG249QM1A vs R25i-30

hocam şuan asus 7144tl R25i-30 ise 6500tl. Lenovo'da bazıları standby mode hatası aldığı için ve ileride 240hz daha avantajlı olacağı için asusu almayı düşünüyorum. Görüntü kalitesinde ne kadar fark var? Hem rekabetçi oyunlar oynuyorum hem de dizi, film seyrediyorum. Şuan kullandığım monitör AOC G2590VXQ TN panel ve görüntüsü bana yeterli geliyor.
Asus daha iyi hocam onu alın R25İ-30 kullanıcısı olarak yazıyorum bunu.

Hocam şu an ASUS 7144TL R25i-30 ise 6500TL. Lenovo'da bazıları standby mode hatası aldığı için ve ileride 240Hz daha avantajlı olacağı için ASUS'u almayı düşünüyorum. Görüntü kalitesinde ne kadar fark var? Hem rekabetçi oyunlar oynuyorum hem de dizi, film seyrediyorum. Şu an kullandığım monitör AOC G2590VXQ TN panel ve görüntüsü bana yeterli geliyor.

4000-6000₺ fiyat bandındaki deneyimlediğim en iyi monitör. Ghosting yok. Modları (film, manzara modu vs.) rezalet. Race modunda biraz renk ayarı yaparak güzel bir görüntü elde etmiştim. Ben ölu piksel çıktığı için iade ettim kullandığım monitörden memnun oldugum için 2.monitör almaktan vazgeçtim.
Renkleri yeterli ama çok iyi değildi. Rekabetçi oyunlar için harika 240Hz denemistim keyifliydi bayağı 270Hz yapmaya gerek bile yok. Hoparlörü çok kalitesiz beklentiniz olmasın. Monitörün en kötü yanı ayaklarıydı hem çok alçak hissettiriyor ve en ufak harekette sallanıyor benim monitörü yeniden almamda vazgeçmeme sebep olan şey buydu. Yeni yıl zamlarıyla fiyatlar ne olur bilmiyorum ama bence 7K verilmez ben aldığımda 6k'ydı. R30I-25'in bu monitöre göre artısı pivot ayağı ve parlaklığı olur. Çok parlak bir monitör istiyorsanız ASUS yetersiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı