VG279QL3a panel arızası nedeniyle iade mi değişim mi yapılmalı?

Çoktan kargoya verdim bile.

Çoktan kargoya verdim bile.
Yazdığını sanırım yanlış anladım, göndermiş olduğun onlara karşı yazılı dilekçenin pek bir önemi yok, hiçbir resmiyeti zaten yok onun (uyarı yaptım demek dışında). Ancak ardından sorun yaşamaya devam edersen benim yazdığım THH rehberi benzeri mesajı dikkate alabilirsin.

Tamamdır teşekkür ederim.

Yazdığım siparişle ilgili sorunu belirtmek ve özel isteklerimi belirtmek amaçlı yazdığım yazı.
Yani dilekçe yerine geçmeyecek.

Hocam selamlar rahatsız ediyorum tekrardan.
6'sında kargoya verdim 8'inde ulaştı ellerine 2gün önce aradım son testlerde dediler ama hala bekliyorum ne zaman elimde olur.

Son düzenleme:
Hocam selamlar rahatsız ediyorum tekrardan.
6'sında kargoya verdim 8'inde ulaştı ellerine 2gün önce aradım son testlerde dediler ama hala bekliyorum ne zaman elimde olur.
Gönderdiğin serviste çalışmıyorum, ne zaman işlemlerinin biticeğini veya teslim edileceğini oradaki çalışan dışında kimse bilemez.

Tek bilmen gereken şey sana kargo kodu verdiler ve bununla gönderi yaptıysan kargo kodunu aldığın andan itibaren 20 iş günü eğer almadıysan da kargonun onlara ulaştığı andan itibaren 20 iş günü süreleri var. Bu süre geçerse servis işlemini reddedip tüm monitörün yenisini isteyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…