- Makaleler
- 2
Kullanan arkadaşlar monitörden memnun mu ?
Hocam 4000 serisi kartı olan var mı kullanlarda çünkü bende hiç olmuyor ekran kartı boştaykenKapalı tutarsan oluyor hocam ya ben full kapalı kullanıyorum.
Hocam 4000 serisi kartı olan var mı kullanlarda çünkü bende hiç olmuyor ekran kartı boştayken.
Boşta sıkıntı yok hocam. FreeSync açınca 100'ün altında FPS aldığın oyunlarda aşağıda çizgiler çıkıyor.
165 FPS altından alırsan oyun içi titreme başlıyor masaüstünde sıkıntı olmuyor. Bazı Launcher'lar açılırken de oluyor.
165 FPS altından alırsan oyun içi titreme başlıyor masaüstünde sıkıntı olmuyor. Bazı Launcher'lar açılırken de oluyor.
Bu arada servise göndermeden önce sadece altta ufak çıkıyordu. Servisten sonra tüm ekrana yayıldı.
Hiç normal bir görüntü değil yalnız bu. Fazlasıyla bozulma var. Ufak bir şey olsa tolere edilir ama bu edilmez.
Bunun da sebeblerini konuştuk. Çözülmemiş olması garip.
Kablo yapar, ekran kartı yapar, monitör bir ihtimal yapar.
Oyunda olduğu için monitör şüphesinden de uzaklaşıyorum. Farklı bir GPU ile deneme fırsatınız olmuş muydu?
hocam alma nedeniniz 24 inch olması değilse almayın benceArkadaşlar son durumu nedir bu monitörün uzun zaman geçmiş aradan bende almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Arkadaşlar son durumu nedir bu monitörğn uzun zaman geçmiş aradan bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.