- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Monitör elime ulaştı hocam. Testlerini yapıyorum bilgi vereceğim.Monitör eline ulaştığında bizi bilgilendirebilir misin ? Bende bu monitörü almak istiyorum. Şuan ASUS' un VA panele sahip 1080p olan bir monitörünü(ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da) kullanıyorum ve ghosting olayı inanılmaz canımı sıkıyor. Oyunlardaki tüm nesneler özellikle karanlık ve kırmızı renklere sahip nesneler çok iz bırakıyor arkasında. Nvidia'nın DSR özelliği ile oyunları 2k'da oynayınca bile inanılmaz zevk alıyorum. Bu monitörde o kadar ghosting yaşatmayacak ise alacağım.
Hocam normalde ben hep vsync açık oynuyordum eski monitörümde. Çünkü fps fazla iken yırtılma oluyordu. 60 sabitte net ve akıcı görüntü elde ediyordum. Bu monitörde G-SYNC açmalı mıyım? Overdrive stong'da da medium'da da aynı sonucu alıyorum nerdeyse anlamadım neden.
@Saint Lucia
Benim telefonun kamerası da kötü acaba ondan mı böyle oluyor
Son düzenleme: