İç Mimar Enes
Picopat
Daha fazla
İki model arasında kaldım. XG27acs 10.700e düşmüş normalde 13dü diğeri hâlâ 12'lerde fiyatı.
Yazın kulaklık takmayı sevmiyorum o yüzden ASUS TUF'un hoparlör seçeneği benim için + aralarında performans olarak çok fark var mı? Hz önemli değil oyun için almıyorum nadir oynarım çizim yapacağım.
www.gaming.gen.tr
www.akakce.com
Yazın kulaklık takmayı sevmiyorum o yüzden ASUS TUF'un hoparlör seçeneği benim için + aralarında performans olarak çok fark var mı? Hz önemli değil oyun için almıyorum nadir oynarım çizim yapacağım.
ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Güç ve performans için özenle tasarlanan ROG Strix XG27ACS ile oyun deneyiminize seviye atlatın.
Asus TUF Gaming VG27AQL3A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQL3A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQL3A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.428,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!