VGA çıkışlı GT 1030 modelleri

Daha fazla  
Arkadaşlar, birçok kişi GT 1030 almış ancak monitoru VGA olduğu için sorun yaşamış dönüştürücülerle. Halbuki VGA çıkışlı GT 1030 var piyasada. O yüzden paylaşmak istedim. Bende ZOTAC olanı var ve memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay be ilk defa görüyorum VGA çıkışlı GT 1030 ama fiyatlar pahalı dolar yüzünden neyse ne yapalım artık katlanıcaz.

Yav cahilliğimden dönüştürücülerin kalitesiz görüntü vereceğini düşünemedim. Sadece fanı olmasına ve ucuz olmasına baktım . Güzel gönderi hocam 2-3 ay önce kargoyla beraber 400 liraya palit gt 1030 aldım ben de. Bulursanız vga girişlisini alın arkadaşlar öbür türlü benim gibi görüntü problemi yaşayabilirsiniz.

Bende baya aradım VGA çıkışlısını bulana kadar Yurtdışında çok varda TRde sadece 1 mağaza satıyor benim bildiğim.

Adında neden VGA olduğunu anlayamadım. VGA lı model önerirmisiniz? Yani 2018 de önerilmiş ama 2020 de alınabilecek VGA lı model varmıdır?
Bütçeniz ve donanımınız nedir.
Aslında yeni konu açsanız daha iyi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…