VGA çıkışlı GT 1030 modelleri

Daha fazla  
Arkadaşlar, birçok kişi GT 1030 almış ancak monitoru VGA olduğu için sorun yaşamış dönüştürücülerle. Halbuki VGA çıkışlı GT 1030 var piyasada. O yüzden paylaşmak istedim. Bende ZOTAC olanı var ve memnunum.

WP_20180618_11_51_41_Pro.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav cahilliğimden dönüştürücülerin kalitesiz görüntü vereceğini düşünemedim. Sadece fanı olmasına ve ucuz olmasına baktım :D. Güzel gönderi hocam 2-3 ay önce kargoyla beraber 400 liraya palit gt 1030 aldım ben de. Bulursanız vga girişlisini alın arkadaşlar öbür türlü benim gibi görüntü problemi yaşayabilirsiniz.

Yav cahilliğimden dönüştürücülerin kalitesiz görüntü vereceğini düşünemedim. Sadece fanı olmasına ve ucuz olmasına baktım :D. Güzel gönderi hocam 2-3 ay önce kargoyla beraber 400 liraya palit gt 1030 aldım ben de. Bulursanız vga girişlisini alın arkadaşlar öbür türlü benim gibi görüntü problemi yaşayabilirsiniz.
Bende baya aradım VGA çıkışlısını bulana kadar:) Yurtdışında çok varda TRde sadece 1 mağaza satıyor benim bildiğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı