VGA ses taşımaz ama görüntü için VGA'n dişi ise buradan halledebilirsin gibi duruyor görselde.Görseldeki kablo ile (S video çıkışlı VGA kablosu) uydu alıcısını bağlamak mümkün müdür? Ses gelir mi?
O rs232 girişi vga değil bende ona atladım zaten oradan bağlarım diye uydu alıcı aldım oradan bağlanmıyormuşVGA ses taşımaz ama görüntü için VGA'n dişi ise buradan halledebilirsin gibi duruyor görselde.
Eki Görüntüle 2344724
Bunlar pahalı bunu alacağıma ikinci el hdmi girişli uydu alıcısı alırım resimdeki kablo işe yarar mı acaba s video to vga
Fotoğraftan emin olamadım, RS232 ise evet veride kalır sistem. RCA to HDMI bakabilirsin aslında, uydudan kırmızı beyaz sarı ile çıkış HDMI.O rs232 girişi vga değil bende ona atladım zaten oradan bağlarım diye uydu alıcı aldım oradan bağlanmıyormuş
Bunlar pahalı bunu alacağıma ikinci el hdmi girişli uydu alıcısı alırım resimdeki kablo işe yarar mı acaba s video to vga
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.