Fearoot88 Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 376 18 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar VGA Monitör var ancak sistemde HDMI olduğu için dönüştürücü aldım Ekran Kartım GTX 1050 bu ürünü aldım sorun olur mu? Dark Dk-hd-ahdmıxvga2 Hdmı-vga Ve Ses Aktif Dijital Dönüştürücüsü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Dark Dk-hd-ahdmıxvga2 Hdmı-vga Ve Ses Aktif Dijital Dönüştürücüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Arkadaşlar VGA Monitör var ancak sistemde HDMI olduğu için dönüştürücü aldım Ekran Kartım GTX 1050 bu ürünü aldım sorun olur mu? Dark Dk-hd-ahdmıxvga2 Hdmı-vga Ve Ses Aktif Dijital Dönüştürücüsü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Dark Dk-hd-ahdmıxvga2 Hdmı-vga Ve Ses Aktif Dijital Dönüştürücüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 18 Ocak 2020 #2 Dönüştürlerin hepsi uyumlu olmayabiliyor.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 18 Ocak 2020 #3 Görüntüyü sağlam ve kaliteli aktarıyor ise geri kalan tarafta bir sorun çıkmayacaktır.
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 18 Ocak 2020 #4 Bende dönüştürücü kullanmak zorunda kalmıştım çok bir farkı yok aslında, bazı dönüştürücüler uyumsuzluk yapabiliyor onun dışında sorun olmaz.
Bende dönüştürücü kullanmak zorunda kalmıştım çok bir farkı yok aslında, bazı dönüştürücüler uyumsuzluk yapabiliyor onun dışında sorun olmaz.