VGA dönüştürücü nasıl test edilir?

Kxdir

Hectopat
Daha fazla  
Eski kasamda VGA girişj var sadece HDMI yok. Televizyonumda da sadece HDMI var. Bunun için HDMI to VGA kablosu aldım ama her şeyi yapamama rağmen televizyon sinyal yok diyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorun büyük ihtimal dönüştürücüdeki giriş çıkış olayı. Yani dönüştürücüler bazen bir yerden görüntüyü alıp diğer yerden verir ama tam tersini yapamaz. Aldığınız dönüştürücü HDMI to VGA şeklinde olmalı. Yani ekran kartından görüntüyü almak yerine ekran kartına görüntü vermeye çalışıyordur. Dİlerseniz direkt bir ucu HDMI diğer ucu VGA kablolardan alın sorununuz çözülsün.

@Kxdir yanlış kablo almissiniz, VGA to hdmı olucak.
Aldığım şey bu yanlış mı yani

Hocam sorun büyük ihtimal dönüştürücüdeki giriş çıkış olayı. Yani dönüştürücüler bazen bir yerden görüntüyü alıp diğer yerden verir ama tam tersini yapamaz. Aldığınız dönüştürücü HDMI to VGA şeklinde olmalı. Yani ekran kartından görüntüyü almak yerine ekran kartına görüntü vermeye çalışıyordur. Dİlerseniz direkt bir ucu HDMI diğer ucu VGA kablolardan alın sorununuz çözülsün.
Hdmı to VGA deilmi bu

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250227-181219.png
    Screenshot_20250227-181219.png
    122,2 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20250227-181219.png
    Screenshot_20250227-181219.png
    122,2 KB · Görüntüleme: 16
Hocam ekran kartları zaten dişi VGA'ya sahip. Bu aldığınız dönüştürücü de dişi. EN başından zaten ekran kartına nasıl oturttuğunuzu merak ediyorum. Erkek VGA'dan yine erkek HDMI'a dönüştürücü olmalı.

Size VGA to HDMI gerekli. Yani VGA'dan alıp HDMI'a veren bir kablo.

Hocam ekran kartları zaten dişi VGA'ya sahip. Bu aldığınız dönüştürücü de dişi. EN başından zaten ekran kartına nasıl oturttuğunuzu merak ediyorum. Erkek VGA'dan yine erkek HDMI'a dönüştürücü olmalı.

Size VGA to HDMI gerekli. Yani VGA'dan alıp HDMI'a veren bir kabe

@Kxdir link atın. Aldığınız hdmı'dan VGA'ya dönüştürme yapıyor. VGA'dan hdmı olması lazım.
https://app.hb.biz/gm4bHCMopG15 bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı