HDMI to VGA dönüştürücü önerisi

Bütçe
200

furkanovski

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Casper M2288
Selam, monitörüm VGA ekran kartım ise HDMI bir dönüştürücüye ihtiyacım olacak. Tavsiyeniz var mı?

Aklımda:

1- Dark DK HD AHDMIXVGA4 HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
2- DARKDK-HD-AHDMIXVGAHDMItoVGAAktifDönüştürücü() : Amazon.com.tr: Bilgisayar
3- Dark DK-HD-AHDMIXVGA2 HDMI - VGA ve SES Aktif Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Bu 3'ü var. Bunlar hakkında ise 2 sorum olacak:
1. ve 2. arasındaki fark tam olarak ne?
1. sesi de dönüştürür mü (Diğerlerine nazaran ses girişi olmadığı için sordum.)?

Önerileriniz varsa aydınlatırsanız sevinirim.

Bütçem 200 lira ve altı.
Ekran kartım: Gigabyte GeForce 1650.
Monitörümde sadece DVI ve VGA girişleri var.

Merhaba, size önerim kaliteli ve bilindik marka almanız.

Selam, monitörüm VGA ekran kartım ise HDMI bir dönüştürücüye ihtiyacım olacak. Tavsiyeniz var mı?

Aklımda:

1- Dark DK HD AHDMIXVGA4 HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
2- DARKDK-HD-AHDMIXVGAHDMItoVGAAktifDönüştürücü() : Amazon.com.tr: Bilgisayar
3- Dark DK-HD-AHDMIXVGA2 HDMI - VGA ve SES Aktif Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Bu 3'ü var. Bunlar hakkında ise 2 sorum olacak:
1. ve 2. arasındaki fark tam olarak ne?
1. sesi de dönüştürür mü (diğerlerine nazaran ses girişi olmadığı için sordum.)?

Önerileriniz varsa aydınlatırsanız sevinirim.

Bütçem 200 lira ve altı.
Ekran kartım: Gigabyte GeForce 1650.
Monitörümde sadece DVI ve VGA girişleri var.

İlk üründe ses dönüştürme yok 2. üründe var 3. ürün galiba sinyali değiştirmiyor görüntü alamaya ilirsiniz.

VGA ile ses aktarımı yapılamıyor. Bu sebeple eğer televizyonda falan kullanacak olursanız bilgisayarın jak girişiyle dönüştürücüye bağlıyorsunuz. 1. olanda jak girişi bulunmuyor, sesi aktaramaz. Yakın zamanda laptoptan masaüstüne geçtim ve 1. ürünün aynısından bende var. Az kullandım bir problemi yok. İsterseniz sıfır fiyatının yarısına verebilirim. İstanbul içi elden onun dışında kargo da yapabilirim.

Dark DK HD AHDMIXVGA4 HDMI to VGA dönüştürücüsünü aldım 1 hafta oldu alalı sorunsuz kullanıyorum. Almak isteyen araştıran arkadaşlara duyurulur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı