VGA dönüştürücü önerisi

Asrevya

Decapat
Daha fazla  
İncehesap'tan nova APU hazır sistemi aldım. Anakartta VGA girişi var ama bende HDMI kablosu var. Ucuz bir dönüştürücü önerir misiniz?

İncehesap'tan nova APU hazır sistemi aldım. Anakartta VGA girişi var ama bende HDMI kablosu var. Ucuz bir dönüştürücü önerir misiniz?
Tam tersi olmasın? Benim bildiğim yeni anakartlarda VGA girişi olmuyor. Dönüştürücü olarak Dark markasını önerebilirim. Kendim de kullanıyorum memnunum.

Not: flaş bellek gibi olan dönüştürücülerden önermem onların ucu sağlam değil bir süre sonra oynayıp bozuluyor.

Son düzenleme:
Hocam az önce şu ürünü sipariş ettim.

Bu anakart için aldım dönüştürücüyü uyar mı sizce?
Uyar hocam attığınız linkte HDMI girişi var olarak gözüküyor ürün gelince de bi denersiniz.

1672758434587.png

Yalnız unutma, monitörün kablosu HDMI ise dönüştürücü kullanmana gerek yok. Monitörün kablosu VGA ise bu aldığın dönüştürücüyü kullanabilirsin.

Dediğiniz gibi hocam monitörün kablosu VGA olduğu için aldım teşekkür ederim.

Uyar hocam attığınız linkte HDMI girişi var olarak gözüküyor ürün gelince de bir denersiniz.

Eki Görüntüle 1621886

Yalnız unutma, monitörün kablosu HDMI ise dönüştürücü kullanmana gerek yok. Monitörün kablosu VGA ise bu aldığın dönüştürücüyü kullanabilirsin.

Ürün az önce elime ulaştı hocam sağ olsunlar USB çoklayıcı göndermişler iade ettim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı