M Mert Ercan Ziyaretçi 17 Mart 2014 #11 7john dedi: Monitor VGA, ekran kartı R9 290X Genişletmek için tıkla... DARK DİSPLAY PORT - ANALOG AKTİF DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR DK-HD-ADPXVGA Adaptör - Çevirici Dark Yukarıda belirttiğim ürün sorunsuz bir şekilde çalışacaktır bunu garanti ederim, bizzat kendim R9 290 PCS+ ile bunu kullanıyorum VGA'ya dönüştürmek için.
7john dedi: Monitor VGA, ekran kartı R9 290X Genişletmek için tıkla... DARK DİSPLAY PORT - ANALOG AKTİF DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR DK-HD-ADPXVGA Adaptör - Çevirici Dark Yukarıda belirttiğim ürün sorunsuz bir şekilde çalışacaktır bunu garanti ederim, bizzat kendim R9 290 PCS+ ile bunu kullanıyorum VGA'ya dönüştürmek için.
7john Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 278 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2014 #12 Silinen üye dedi: DARK DİSPLAY PORT - ANALOG AKTİF DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR DK-HD-ADPXVGA Adaptör - Çevirici Dark Yukarıda belirttiğim ürün sorunsuz bir şekilde çalışacaktır bunu garanti ederim, bizzat kendim R9 290 PCS+ ile bunu kullanıyorum VGA'ya dönüştürmek için. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl oluyorda anolog görüntüyü dijitale çevirebiliyor? Bir sıkıntı çıkarmaz inşaAllah.
Silinen üye dedi: DARK DİSPLAY PORT - ANALOG AKTİF DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR DK-HD-ADPXVGA Adaptör - Çevirici Dark Yukarıda belirttiğim ürün sorunsuz bir şekilde çalışacaktır bunu garanti ederim, bizzat kendim R9 290 PCS+ ile bunu kullanıyorum VGA'ya dönüştürmek için. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl oluyorda anolog görüntüyü dijitale çevirebiliyor? Bir sıkıntı çıkarmaz inşaAllah.
M Mert Ercan Ziyaretçi 17 Mart 2014 #13 7john dedi: Peki nasıl oluyorda anolog görüntüyü dijitale çevirebiliyor? Bir sıkıntı çıkarmaz inşAllah. Genişletmek için tıkla... Aktif dönüştürücü, içerisinde mikroçip tarzı bir şey var dönüştürme işlemini yapan; çubuklar başka çubuklara değmiyor yani anlayacağın. Bizzat kullandığım için tavsiye ediyorum, fabrika çıkışı bir sorun olmadığı sürece bir sıkıntı yaşamayacağından adım gibi eminim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2014
7john dedi: Peki nasıl oluyorda anolog görüntüyü dijitale çevirebiliyor? Bir sıkıntı çıkarmaz inşAllah. Genişletmek için tıkla... Aktif dönüştürücü, içerisinde mikroçip tarzı bir şey var dönüştürme işlemini yapan; çubuklar başka çubuklara değmiyor yani anlayacağın. Bizzat kullandığım için tavsiye ediyorum, fabrika çıkışı bir sorun olmadığı sürece bir sıkıntı yaşamayacağından adım gibi eminim.
aladdın Hectopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #14 beyler bendede aynı sorun var r9 290 aldım ekrana butcem kalmadı vga donusturucu oluormu yardım edın lutfen
beyler bendede aynı sorun var r9 290 aldım ekrana butcem kalmadı vga donusturucu oluormu yardım edın lutfen
7john Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 278 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #15 aladdın dedi: beyler bendede aynı sorun var r9 290 aldım ekrana butcem kalmadı vga donusturucu oluormu yardım edın lutfen Genişletmek için tıkla... Sende 1 yıl önceki halimi gördüm. Bütçe meselesi Recep Baltaş bu konuya el atsa yeridir. Neyse, ben kendi bulduğum çözümü fotoğrafı ile göndereyim.
aladdın dedi: beyler bendede aynı sorun var r9 290 aldım ekrana butcem kalmadı vga donusturucu oluormu yardım edın lutfen Genişletmek için tıkla... Sende 1 yıl önceki halimi gördüm. Bütçe meselesi Recep Baltaş bu konuya el atsa yeridir. Neyse, ben kendi bulduğum çözümü fotoğrafı ile göndereyim.
aladdın Hectopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #16 7john dedi: Sende 1 yıl önceki halimi gördüm. Bütçe meselesi Recep Baltaş bu konuya el atsa yeridir. Neyse, ben kendi bulduğum çözümü fotoğrafı ile göndereyim. Genişletmek için tıkla... aaaaa cok tesekkur ederım lutfen alabılcegım yerın lınkını atarmısın fıyatı fılan varsa detay alabılırmıyım hdmı dırek oluyor degılmı tam oalarak ne satın almam gerekıyor yazarmısın Son düzenleme: 22 Ocak 2015
7john dedi: Sende 1 yıl önceki halimi gördüm. Bütçe meselesi Recep Baltaş bu konuya el atsa yeridir. Neyse, ben kendi bulduğum çözümü fotoğrafı ile göndereyim. Genişletmek için tıkla... aaaaa cok tesekkur ederım lutfen alabılcegım yerın lınkını atarmısın fıyatı fılan varsa detay alabılırmıyım hdmı dırek oluyor degılmı tam oalarak ne satın almam gerekıyor yazarmısın
7john Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 278 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #17 S-link SL-MHVS15 Mini HDMI to VGA+Audio - Gold.com.tr Budur veya değildir demiyorum. Siz Gold'a Vatan'a gidip "Converter HDMI to VGA" şeklinde isterseniz daha doğru olur.
S-link SL-MHVS15 Mini HDMI to VGA+Audio - Gold.com.tr Budur veya değildir demiyorum. Siz Gold'a Vatan'a gidip "Converter HDMI to VGA" şeklinde isterseniz daha doğru olur.
aladdın Hectopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #18 7john dedi: S-link SL-MHVS15 Mini HDMI to VGA+Audio - Gold.com.tr Budur veya değildir demiyorum. Siz Gold'a Vatan'a gidip "Converter HDMI to VGA" şeklinde isterseniz daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... bu şekılde kesın çalıştırıcak degılmı
7john dedi: S-link SL-MHVS15 Mini HDMI to VGA+Audio - Gold.com.tr Budur veya değildir demiyorum. Siz Gold'a Vatan'a gidip "Converter HDMI to VGA" şeklinde isterseniz daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... bu şekılde kesın çalıştırıcak degılmı
7john Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 278 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #19 1 yıldır çalışıyor. Sizi oraya gidince ilgili kişi yönlendirir merak etmeyin.
aladdın Hectopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #20 7john dedi: 1 yıldır çalışıyor. Sizi oraya gidince ilgili kişi yönlendirir merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... size çok tesekkur ederım bıde olursa tadından yenmez
7john dedi: 1 yıldır çalışıyor. Sizi oraya gidince ilgili kişi yönlendirir merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... size çok tesekkur ederım bıde olursa tadından yenmez