Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 2 Mayıs 2018 #11 Eren13 dedi: Siz sadece dönüştürücünün linkini atınca ben Vga kablosunun olmadığını düşündüm kusuruma bakmayın. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... VGA kablosu yok zaten. Görüntü almak için VGA kablosunu sizin temin etmeniz lazım.
Eren13 dedi: Siz sadece dönüştürücünün linkini atınca ben Vga kablosunun olmadığını düşündüm kusuruma bakmayın. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... VGA kablosu yok zaten. Görüntü almak için VGA kablosunu sizin temin etmeniz lazım.
Eren13 Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2018 #12 Mert dedi: Eren13 dedi: Siz sadece dönüştürücünün linkini atınca ben Vga kablosunun olmadığını düşündüm kusuruma bakmayın. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... VGA kablosu yok zaten. Görüntü almak için VGA kablosunu sizin temin etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim bu VGA olmuyor değil mi?
Mert dedi: Eren13 dedi: Siz sadece dönüştürücünün linkini atınca ben Vga kablosunun olmadığını düşündüm kusuruma bakmayın. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... VGA kablosu yok zaten. Görüntü almak için VGA kablosunu sizin temin etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim bu VGA olmuyor değil mi?