VGA girişli monitörde GT 1030 kullanmak

Arda Korludağ

Kilopat
Yer
Andromeda
Monitörümün arkası şu şekilde ve altta alıcağım ekran kartı var. Bu ekran kartı benim monitörüme uyar mı? Rahatlıkla hiç bir FPS kaybı olmadan kullanabilir miyim?

d68cb76c4ed2e2696faa25805696dc91-min.jpg
msi-gt1030-aero-itx-2gb-gddr5-64bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti-5.jpg

MSI GT1030 AERO ITX 2GB GDDR5 64Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu başlığında VGA demişsiniz monitör için. Ama fotoğraftan gördüğüm kadarı ile monitörün modeline baktım ve DVI girişi mevcut. VGA için dönüştürücü gerekli. DVI için değil.

Monitörün tam olarak modelini yazar mısınız? Veya kabloyu çıkarıp giriş portunun fotoğrafını atar mısınız buraya?

Konu başlığında VGA demişsiniz monitör için. Ama fotoğraftan gördüğüm kadarı ile monitörün modeline baktım ve DVI girişi mevcut. VGA için dönüştürücü gerekli. DVI için değil.

Monitörün tam olarak modelini yazar mısınız? Veya kabloyu çıkarıp giriş portunun fotoğrafını atar mısınız buraya?
jokolupastik.jpg

Ama monitörümün arkasında DVİ yazıyor.
polkıstık.jpg

Aynı ekran kartını kullanıyorum monitörüm vga girişli 15 liraya hdmi to vga dönüştürücü aldım kullanıyorum tek sorun dönüştürücü çok ısınıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı