VGA Girişli Monitörde MSI 970A-G46 ile görüntü alma

GamingTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim 1680x1050p destekli bir monitörüm var ve VGA kablosu ile bağlı kasaya. Ben yeni sistem topluyorum. Anakart olarak Msi 970A - G46 seçtim. Sonra araştırdım. Anakartta VGA girişi yok gözüküyor. İşte buda resmi sitesi MSI Türkiye 970A-G46 Yani kasayı topladığım zaman ben bu monitörü kasama takamıyacak mıyım ? Bu sırada sizce monitörümün çözünürlüğü yüksek mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar benim 1680x1050p destekli bir monitörüm var ve VGA kablosu ile bağlı kasaya. Ben yeni sistem topluyorum anakart olarak Msi 970A - G46 seçtim. Sonra araştırdım. Anakartta VGA girişi yok gözüküyor. İşte buda resmi sitesi MSI Türkiye 970A-G46 Yani kasayı topladığım zaman ben bu monitörü kasama takamıyacak mıyım ? bu sırada sizce monitörümün çözünürlüğü yüksek mi ?
Monitörün çöznürlüğü yüksek ama monitör bağlantısı ekran kartına takılır anakart'a değil.

Sağolun yeni bir bilgi daha ekledim bilgi hazneme. Yani R9 280x ekran kartını alacağım bu monitörü rahatlıkla kullanabilirim değil mi ?

Sağolun yeni bir bilgi daha ekledim bilgi hazneme. Yani R9 280x ekran kartını alacağım bu monitörü rahatlıkla kullanabilirim değil mi ?
Tabi kullanırsınız, ekran kartının yanında bir aparat çıkar, o aparatı vga kablosuna takıp ekran kartınızda kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı