2 konu açtım, en son çok eski bir konuya denk geldim ve sorunumun VGA'dan kaynaklı olduğunu buldum (galiba). Oyunu Black bars oynamak istiyorum fakat monitörüm VGA, bunu başarmak mümkün mü?
NVIDIA denetim masası > Ekran > Masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla orada "Bir ölçeklendirme modu seçin" bölümü var oradan ölçeklendirme yok dediğinizde ve CS'ye girip çözünürlük düşürdüğünüzde black bar olacaktır.
NVIDIA denetim masası > Ekran > Masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla orada "Bir ölçeklendirme modu seçin" bölümü var oradan ölçeklendirme yok dediğinizde ve CS'ye girip çözünürlük düşürdüğünüzde black bar olacaktır.
Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız attığım görselden en boy oranını koru kısmını işaretleyin.
Bir diğer seçenek de monitör ayarlarınızdan Display Mode'a girip 4:3 seçmek.
Ama 17" de 1600*900 olmaz gibi geliyor ama yanlış mı biliyorum acaba. Eski tip monitör belli ki. Marka model verme şansınız var mı?