VGA ile CS:GO'da Black bars yapılır mı?

Hocam bunun vga ile alakası varmış ''sanırım'' başka yöntemi yok mu program ile falan.

Hocam dediğiniz videodakileri denedim zaten tek monitör var fakat 1 şey dışında.

Orda ölçeklendirme seçenekleri GPU diyor ondan kaynaklıymış sorun zaten ama bende sadece ekran var GPU , seçeneği olsa oluyormuş sanırım.
VGA ile alakalı olduğunu sanmıyorum ama emin değilim. Başka bir kablo ile denemeniz iyi olabilir.

Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız attığım görselden en boy oranını koru kısmını işaretleyin.
Bir diğer seçenek de monitör ayarlarınızdan Display Mode'a girip 4:3 seçmek.

Ama 17" de 1600*900 olmaz gibi geliyor ama yanlış mı biliyorum acaba. Eski tip monitör belli ki. Marka model verme şansınız var mı?
BenQ 900WA 19" imiş sanırım.

Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız attığım görselden en boy oranını koru kısmını işaretleyin.
Bir diğer seçenek de monitör ayarlarınızdan Display Mode'a girip 4:3 seçmek.

Ama 17" de 1600*900 olmaz gibi geliyor ama yanlış mı biliyorum acaba. Eski tip monitör belli ki. Marka model verme şansınız var mı?
Display mode'a zar zorda olsa girebildim fakat 2 seçenek var Fullscreen + Aspect oda gri yani girilebilenler beyaz girilmeyenler gri monitörün menüsünde.
Hocam eğer o monitörse 1440x900 maks. çözünürlüğü. Zaten kare yani. Blackbar yapamazsınız. Zaten blackbar gibi bir şey.
Hocam dediğiniz çözünürlükte denedim şuan black bars oluyor masaüstünde steam hesabımda abim var yarın deniyicem Allah razı olsun valla saatlerdir uğraşıyorum dua edicem şimdi size :D Phoneix sanada teşekkür ederim çözüm bulamasakda senle çok uğraştın Allah razı olsun kardeşim.
Display Mode'a zar zorada olsa girebildim fakat 2 seçenek var fullscreen + aspect oda gri yani girilebilenler beyaz girilmeyenler gri monitörün menüsünde.

Hocam dediğiniz çözünürlükte denedim şu an Black bars oluyor masaüstünde Steam hesabımda abim var yarın deniyiyeceğim Allah razı olsun valla saatlerdir uğraşıyorum dua edeceğim şimdi size :D phoneix sanada teşekkür ederim çözüm bulamasakda senle, çok uğraştın Allah razı olsun kardeşim.
Display mode'a zar zorda olsa girebildim fakat 2 seçenek var Fullscreen + Aspect oda gri yani girilebilenler beyaz girilmeyenler gri monitörün menüsünde.

Hocam dediğiniz çözünürlükte denedim şuan black bars oluyor masaüstünde steam hesabımda abim var yarın deniyicem Allah razı olsun valla saatlerdir uğraşıyorum dua edicem şimdi size :D Phoneix sanada teşekkür ederim çözüm bulamasakda senle çok uğraştın Allah razı olsun kardeşim.
Arkadaşlar masaüstünde blackbars oluyor cs:godada 16:9 da oluyor deliricem 4:3 de neden olmuyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı