VGA ile TV bağlantısı sorun çıkarır mı?

Berkay Keskin22

Hectopat
Arkadaşlar selam. Televizyonu VGA kablo ile bilgisayara bağladım. Bilgisayarım masaüstü televizyona anakart yanması vb. gibi durumlar yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock falan bilmem de monitörün çözünürlüğü 1366x768 ama televizyonun kaç bilmiyorum yine aynı çözünürlükte kullanayım mı?

Görüntü bulanıklaşabilir. Televizyondan bahsediyoruz koskoca ekran. İstersen o çözünürlükte kullanabilirsin, bir zararı olacağını sanmıyorum.

Görüntü bulanıklaşabilir. Televizyondan bahsediyoruz koskoca ekran. İstersen o çözünürlükte kullanabilirsin, bir zararı olacağını sanmıyorum.
Çok ufak bulanıklık var ama rahatsız etmiyor sadece bu akşam maç izlemek için kullanıcam şu an bir sıkıntı yok HDMI ile bağladım yansıt dedim 2 ekran yaptım VGA da iki de bir ekran gidiyordu HDMI da gitmiyor böyle daha iyi olur mu ?

Televizyonlarda inç artınca çözünürlükte artması lazım o yüzden 1366x768 pikselli görünebilir (tv büyükse) film falan izlerken sorun olmazda . Tv 1080p destekliyorsa intel ayarından yükseltebilirsiniz.
Çok ufak bulanıklık var ama rahatsız etmiyor sadece bu akşam maç izlemek için kullanıcam şu an bir sıkıntı yok HDMI ile bağladım yansıt dedim 2 ekran yaptım VGA da iki de bir ekran gidiyordu HDMI da gitmiyor böyle daha iyi olur mu ?
HDMİ daha iyi gösterir hocam artı seste tvden çıkar. Bendeki led tvdede tam tersi durum söz konusu hdmi ile bağlayınca görüntü bulanıklaşıyor fakat vga ile bağlayınca monitör kalitesinde diyebilirim. Bazı tvlere göre değişiklik gösterebilir hocam.

Televizyonlarda inç artınca çözünürlükte artması lazım o yüzden 1366x768 pikselli görünebilir (TV büyükse) film falan izlerken sorun olmazda. TV 1080p destekliyorsa Intel ayarından yükseltebilirsiniz.

HDMI daha iyi gösterir hocam artı seste TV'den çıkar. Bendeki LED tvdede tam tersi durum söz konusu HDMI ile bağlayınca görüntü bulanıklaşıyor fakat VGA ile bağlayınca monitör kalitesinde diyebilirim. Bazı tvlere göre değişiklik gösterebilir hocam.

Hocam 1920x1080'e kadar çıkıyor ama zorlamak istemiyorum 1366x768 de gayet iyi ses hoparlörümden geliyor ama gayet iyi VGA da ekran 10 dakika arayla yanıp sönüyordu o yüzden HDMI yaptım tek sorunum televizyona zarar gelir mi sorusu? Sadece 1 maç izlemek için aldım.

Yok hocam bi zararı olmaz tvye.
Hocam 1920x1080'e kadar çıkıyor ama zorlamak istemiyorum 1366x768 de gayet iyi ses hoparlörümden geliyor ama gayet iyi VGA da ekran 10 dakika arayla yanıp sönüyordu o yüzden HDMI yaptım tek sorunum televizyona zarar gelir mi sorusu? Sadece 1 maç izlemek için aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı