VGA Kablo Değişimi Sonrası Out Of Range Hatası

shagye

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle klasik 1 metre VGA kablosu ile görüntü aktarımını sağlıyordum. Kasayı uzağa koymak için internetten 5MT VGA kablo sipariş ettim platoon marka taktım, ne yazık ki çözünürlük berbattı eskiden 1440*960 kullanıyordum ama şimdi 1280*960 oldu ve yükselttigimde out of range hatası geliyor ekrana. Heralde kalitesiz kablodan oluyordur dedim altın uçlu kaliteli 5metre kablo aldım, bugün denedim ama sonuç aynı ve şöyle bir durumda var eski kısa VGA kablosuyla sıkıntı olmuyor, kablodan oldugunu düşünmüyorum. DVI-VGA dönüştürücüsü kullanıyorum. On board VGA çıkışıyla da sıkıntısız görüntü alıyorum. Sorun ekran kartımda mı? .

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle klasik 1 metre VGA kablosu ile görüntü aktarımını sağlıyordum. Kasayı uzağa koymak için internetten 5MT VGA kablo sipariş ettim platoon marka taktım, ne yazık ki çözünürlük berbattı eskiden 1440*960 kullanıyordum ama şimdi 1280*960 oldu ve yükselttigimde out of range hatası geliyor ekrana. Heralde kalitesiz kablodan oluyordur dedim altın uçlu kaliteli 5metre kablo aldım, bugün denedim ama sonuç aynı ve şöyle bir durumda var eski kısa VGA kablosuyla sıkıntı olmuyor, kablodan oldugunu düşünmüyorum. DVI-VGA dönüştürücüsü kullanıyorum. On board VGA çıkışıyla da sıkıntısız görüntü alıyorum. Sorun ekran kartımda mı? .

Eki Görüntüle 169679 Eki Görüntüle 169676 Eki Görüntüle 169677 Eki Görüntüle 169678 Eki Görüntüle 169679 Eki Görüntüle 169678

Sanirim monitörunuzun uzerinde ayarlama yapmaniz gerekiyor, Ekran kartinizda sorun olmadigini dusunuyorsaniz monitörunuz desteklemiyordur diye dusunuyorum. Baska monitörde denemenizi tavsiye ederim.

Sanirim monitörunuzun uzerinde ayarlama yapmaniz gerekiyor, Ekran kartinizda sorun olmadigini dusunuyorsaniz monitörunuz desteklemiyordur diye dusunuyorum. Baska monitörde denemenizi tavsiye ederim

İnternette bu monitörün en fazla 1366X768 desteklediği yazıyor fakat ben 1440X900 kullanabiliyorum. Benim sorunum out of range! yazısının ilk açtığımda çıkması ama sadece ortasını göremiyorum diğer yerler masaüstü vs. görünüyor.

İnternette bu monitörün en fazla 1366x768 desteklediği yazıyor fakat ben 1440x900 kullanabiliyorum benim sorunum out of range ! yazısının ilk açtığımda çıkması ama sadece ortasını göremiyorum diğer yerler masaüstü vs. görünüyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı