Merhabalar. Eski bir monitörüm var. Onu bayağı eski bir VGA kablosuyla görüntü aktarmaya çalışıyorum. Monitörde sıkıntı yok çünkü aynı VGA kablosunu televizyona takarak da denedim, görüntü vermedi. Yeni bir VGA kablosu alsam ve monitöre bağlasam çalışır mı? https://www.hepsiburada.com/s-link-sl-vga16-vga-1-5m-data-kablosu-p-BS130812 alacağım bu. Özet: Eski VGA kablosuyla aktaramadığım görüntüyü yeni bir VGA kablosuyla aktarmayı deneyeceğim.
Televizyon da VGA ile çalışıyorsa onun VGA kablosunu monitöre takıp denesen? Yenisini almadan önce monitörün çalışıp çalışmadığını görmüş olursun. Ama tahminen çalışıyordur zaten.
Televizyon da VGA ile çalışıyorsa onun VGA kablosunu monitöre takıp denesen? Yenisini almadan önce monitörün çalışıp çalışmadığını görmüş olursun. Ama tahminen çalışıyordur zaten.
Nasıl yani?
Bekliyorum
Uyandınız mı?
Anlaşılan kendi sorunumu kendim çözüyorum, yeni bir VGA kablosu aldığımda haber veririm kapatırsınız bu konuyu.
Yeni bir VGA Kablosu almadım VGA kablosu çalışıyormuş ama benim laptopum görüntü aktarmıyor ben anlamadım.