VGA kablosu bozuk mudur?

345957

Hectopat
Merhabalar. Eski bir monitörüm var. Onu bayağı eski bir VGA kablosuyla görüntü aktarmaya çalışıyorum. Monitörde sıkıntı yok çünkü aynı VGA kablosunu televizyona takarak da denedim, görüntü vermedi. Yeni bir VGA kablosu alsam ve monitöre bağlasam çalışır mı? https://www.hepsiburada.com/s-link-sl-vga16-vga-1-5m-data-kablosu-p-BS130812 alacağım bu. Özet: Eski VGA kablosuyla aktaramadığım görüntüyü yeni bir VGA kablosuyla aktarmayı deneyeceğim.

Televizyon da VGA ile çalışıyorsa onun VGA kablosunu monitöre takıp denesen? Yenisini almadan önce monitörün çalışıp çalışmadığını görmüş olursun. Ama tahminen çalışıyordur zaten.

Monitörün sağlam olduğundan eminseniz alıp deneyebilirsiniz.
Sağlam olduğundan eminim çünkü monitörün menüsü gayet güzel çalışıyor. Ekranında bir sıkıntı yok yani.
Televizyon da VGA ile çalışıyorsa onun VGA kablosunu monitöre takıp denesen? Yenisini almadan önce monitörün çalışıp çalışmadığını görmüş olursun. Ama tahminen çalışıyordur zaten.
Televizyon VGA ile çalışmıyor :D HDMI kullanıyorum. Ama ayrıyeten VGA girişi var onu denedim.
Dönüştürücü kullanıyor musunuz?
Hayır.
Port da bozuk olabilir.
Nasıl yani?
Bekliyorum
Uyandınız mı?
Anlaşılan kendi sorunumu kendim çözüyorum, yeni bir VGA kablosu aldığımda haber veririm kapatırsınız bu konuyu.
Yeni bir VGA Kablosu almadım VGA kablosu çalışıyormuş ama benim laptopum görüntü aktarmıyor ben anlamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı