Laptopa PS4’ün ekranını yansıtmaya çalışıyorsanız eğer laptopunuz da ’HDMI In” girişi yoksa kolayca bağlayabileceğinizi sanmıyorum. Bir de VGA kablosunu dönüştürücü ile mi PS4’e bağlayacaksınız ? Çünkü normalde VGA girişi PS4’de yok. Onun dışında bir ihtimal belki “Capture Card” gibi cihazlar kullanabilirsiniz belki ama o da normalde bir kayıt cihazı olduğu için mükemmel bir performans alınır mı bilinmez.VGA kablosu ile PS4'ü laptopa bağlayabilir miyim yoksa başka bir aparat mı lazım?
Capture Card olabilir hocam. Fakat iyisi de pahalı. Onu alana kadar monitör veya normal bir TV de alınabilir.Laptopa PS4’ün ekranını yansıtmaya çalışıyorsanız eğer laptopunuz da ’HDMI In” girişi yoksa kolayca bağlayabileceğinizi sanmıyorum. Bir de VGA kablosunu dönüştürücü ile mi PS4’e bağlayacaksınız çünkü normalde VGA girişi PS4’de yok. Onun dışında bir ihtimal belki “Capture Card” gibi cihazlar kullanabilirsiniz belki ama o da normalde bir kayıt cihazı olduğu için mükemmel bir performans alınır mı bilinmez.
Remote play diye bir uygulama buldum remote Play'i PC'ye indireceğim ama bir yandan PS4'ün başka bir yerde çalışması mı lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.