VGA kablosu ile PS4'ü laptopa bağlayabilir miyim?

Maalesef dediğiniz gibi olmuyor. @Krmdmrz hocam durumu anlatmış. Laptop üzerindeki çıkış birimi.

VGA kablosu ile PS4'ü laptopa bağlayabilir miyim yoksa başka bir aparat mı lazım?
Laptopa PS4’ün ekranını yansıtmaya çalışıyorsanız eğer laptopunuz da ’HDMI In” girişi yoksa kolayca bağlayabileceğinizi sanmıyorum. Bir de VGA kablosunu dönüştürücü ile mi PS4’e bağlayacaksınız ? Çünkü normalde VGA girişi PS4’de yok. Onun dışında bir ihtimal belki “Capture Card” gibi cihazlar kullanabilirsiniz belki ama o da normalde bir kayıt cihazı olduğu için mükemmel bir performans alınır mı bilinmez.

Laptopa PS4’ün ekranını yansıtmaya çalışıyorsanız eğer laptopunuz da ’HDMI In” girişi yoksa kolayca bağlayabileceğinizi sanmıyorum. Bir de VGA kablosunu dönüştürücü ile mi PS4’e bağlayacaksınız çünkü normalde VGA girişi PS4’de yok. Onun dışında bir ihtimal belki “Capture Card” gibi cihazlar kullanabilirsiniz belki ama o da normalde bir kayıt cihazı olduğu için mükemmel bir performans alınır mı bilinmez.
Capture Card olabilir hocam. Fakat iyisi de pahalı. Onu alana kadar monitör veya normal bir TV de alınabilir.

Remote Play diye bir uygulama buldum Remote Play'i PC'ye indireceğim ama bir yandan PS4'ün başka bir yerde çalışması mı lazım?

Remote play diye bir uygulama buldum remote Play'i PC'ye indireceğim ama bir yandan PS4'ün başka bir yerde çalışması mı lazım?

Evet hem PS4'ün hem PC'nin açık olması lazım. Remote play için internetinizin çok iyi olması lazım aksi halde görüntü gecikmesi aşırı fazla oluyor.
PC'ye yükledikten sonra PS'yi açıp eşleşme yapmanız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı