X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 6 Kasım 2020 #1 Merhabalar, bugün VGA kablosu aldım. Bir ucu normal lakin diğer ucunda plastiğimsi bir tabaka var ve bu tabaka nedeniyle kabloyu oturtamıyorum. Bunun çıkarılması mı gerek? Anlamadım.
Merhabalar, bugün VGA kablosu aldım. Bir ucu normal lakin diğer ucunda plastiğimsi bir tabaka var ve bu tabaka nedeniyle kabloyu oturtamıyorum. Bunun çıkarılması mı gerek? Anlamadım.
Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 6 Kasım 2020 #2 Dostum onu çıkartmalısın yoksa girmez. Ayrıca o ne hamur gibi ilk defa görüyorum Artı 0 Eksi
H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 6 Kasım 2020 #3 Nicksiz42 dedi: Dostum onu çıkartmalısın yoksa girmez. Ayrıca o ne hamur gibi ilk defa görüyorum Genişletmek için tıkla... Üretim hatası. Dışındaki plastik içine de girmiş. Artı 0 Eksi
Nicksiz42 dedi: Dostum onu çıkartmalısın yoksa girmez. Ayrıca o ne hamur gibi ilk defa görüyorum Genişletmek için tıkla... Üretim hatası. Dışındaki plastik içine de girmiş.
KS KS X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 6 Kasım 2020 #4 Nicksiz42 dedi: Dostum onu çıkartmalısın yoksa girmez. Ayrıca o ne hamur gibi ilk defa görüyorum Genişletmek için tıkla... Ben de ilk defa rastladım. Ne ile çıkar ki bu? Sert plastik, hamur değil bu arada. Artı 0 Eksi
Nicksiz42 dedi: Dostum onu çıkartmalısın yoksa girmez. Ayrıca o ne hamur gibi ilk defa görüyorum Genişletmek için tıkla... Ben de ilk defa rastladım. Ne ile çıkar ki bu? Sert plastik, hamur değil bu arada.
Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 6 Kasım 2020 #5 Xscape dedi: Ben de ilk defa rastladım. Ne ile çıkar ki bu? Sert plastik, hamur değil bu arada. Genişletmek için tıkla... Cımbız arkası gibi ince bir şeyle zorlarsan çıkar zannımca. Korkmana gerek yok içerdeki demirler serttir zarar görmez çok çabuk. Artı 0 Eksi
Xscape dedi: Ben de ilk defa rastladım. Ne ile çıkar ki bu? Sert plastik, hamur değil bu arada. Genişletmek için tıkla... Cımbız arkası gibi ince bir şeyle zorlarsan çıkar zannımca. Korkmana gerek yok içerdeki demirler serttir zarar görmez çok çabuk.