VGA to HDMI çeviricileri ile.Merhabalar. Monitörümde VGA girişi var fakat kullanacağım ekran kartında HDMI ve DisplayPort girişleri var. Bu ikisini nasıl bağlayabilirim?
HDMI to VGA çevirici alman gerek. Yukarıdaki ürün oldukça uygun.
VGA to HDMI olmaz. HDMI to VGA olur. Bunlar farklı ve ters çalışmıyor. Bende her ikisi de var.VGA to HDMI çeviricileri ile.
Bilgi için teşekkür ederim.VGA to HDMI olmaz. HDMI to VGA olur. Bunlar farklı ve ters çalışmıyor. Bende her ikisi de var.
Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu?
HDMI to VGA çevirici alman gerek. Yukarıdaki ürün oldukça uygun.
HDMI kadar tepkili hissedemeyeceksin ancak günlük bir kullanıcı isen çok fark etmezsin. Zaten monitör değiştirmeden farklı bir şansın da yok.Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu?
Genel olarak idare eder. Tam olarak HDMI veya DP gibi olmuyor. En azından benim gördüğüm kadarıyla böyle.Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu?
Ben pek farketmedim. Ben de çevirici ile kullanıyorum. Yeni monitör alana kadar götürür.Dönüştürücü kullandığım zaman görüntüde bozulma olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.