F FB HyperCarry Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 VGA kablomu yeni monitöre taktım ve çalışıyordu ancak aynı VGA kablosu ile eski monitöre yeniden taktığımda monitöre No Signal yazısı geliyor.
VGA kablomu yeni monitöre taktım ve çalışıyordu ancak aynı VGA kablosu ile eski monitöre yeniden taktığımda monitöre No Signal yazısı geliyor.
yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 7 Nisan 2021 #2 FB HyperCarry dedi: VGA kablomu yeni monitöre taktım ve çalışıyordu ancak aynı VGA kablosu ile eski monitöre yeniden taktığımda monitöre no signal yazısı geliyor. Genişletmek için tıkla... Klasik VGA başka bir kabloyla deneyin. Artı 0 Eksi
FB HyperCarry dedi: VGA kablomu yeni monitöre taktım ve çalışıyordu ancak aynı VGA kablosu ile eski monitöre yeniden taktığımda monitöre no signal yazısı geliyor. Genişletmek için tıkla... Klasik VGA başka bir kabloyla deneyin.
KS KS F FB HyperCarry Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 yagami_light dedi: Klasik VGA başka bir kabloyla deneyin. Genişletmek için tıkla... Birçok kablo denedim ancak olmadı. Artı 0 Eksi
yagami_light dedi: Klasik VGA başka bir kabloyla deneyin. Genişletmek için tıkla... Birçok kablo denedim ancak olmadı.