Pili çıkartıp 10 dakika beklemekle hemen hemen aynı şey. Siz yine statik boşaltın pili çıkartın ve yatın sabah takıp tekrar deneyin, bu saatten sonra uğraşılmasın yatalım uyuyalım artık.
Anlıyorum hocam. Çok sağolun uğraştınız benim için. Bilgisayarcı yapar artık en azından işlemci pinleri yamuk değil içim rahatladı.

Umuyorum ve tahmin ediyorum ki çok önemli bir şey değil hatta biz diğer olasılıkları eleyip tamamen görmezden geldik ama belirli sebeplerle yaptık bunları. Belki sistemde sorun yok bizim elediklerimizde var, dediğim gibi test etme imkanı olmayınca sorunu da yanlış yerde aramak kaçınılmaz.

Güncelleme: Hocam sorun RAM'deymiş. Hi Level 3000MHZ 8GB ram taktık görüntü geldi. Windows'u kurduk. Hepsiburada'dan aldığım RAM'ide iade için yetkili servise göndereceğim. RAM'in arızalı olacağını hiç düşünmemiştim. Bilgisayarcı anakartımında desteklemeyebileceğini söyledi. İade işlemlerini yaptıktan sonra güncelleme geçeceğim hocam.

Belleğin kendi sorunludur ben ihtimal vermiyorum uyumsuz olacağına, herkesin her anakartta tercih ettiği bir model sonuçta. İade yada değişimde sorun yaşanmazsa sorun çözülüyor. Servisle iletişime gecildiginde bu bellekle hiç bir şekilde görüntü alamadığınizi farklı marka modelle çözüme ulastiginizi mutlaka belirtin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı