VGA to HDMI dönüştürücü ile ses gelmiyor

freeZyem

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm öncelikle. Arkadaşlar ben monitör olarak 60 Hz bir televizyon kullanıyorum. Televizyonun HDMI bozuk olduğu için VGA to HDMI kullanıyorum ama televizyondan ses gelmiyor. Ses aygıtlarında televizyonu bulamıyorum. Windows 10 kullanıyorum.

VGA'dan ses aktaramazsınız. Dönüştürücüye ek olarak 3.5 mm AUX kablosu mevcut mu?

TV'nin HDMI'ı bozuksa HDMI'ı PC'ye takıyorsunuz. Yani bu durumda HDMI'dan VGA'ya bir dönüştürücü kullanıyorsunuz. TV'de 3.5 mm ses girişi varsa PC'nin ses çıkışından bir AUX kablo bağlamanız gerek.

Fotoğraf atıp yardımcı olabilecek varsa.

VGA'dan ses aktaramazsınız. Dönüştürücüye ek olarak 3.5 mm AUX kablosu mevcut mu?

TV'nin HDMI'ı bozuksa HDMI'ı PC'ye takıyorsunuz. Yani bu durumda HDMI'dan VGA'ya bir dönüştürücü kullanıyorsunuz. TV'de 3.5 mm ses girişi varsa PC'nin ses çıkışından bir AUX kablo bağlamanız gerek.

Teşekkürler reis AUX bağlamayı deneyeceğim.

Hocam benim dönüştürücüde giriş var. Xbox Series S ile kullanıyorum. Hoparlor olarak telefon kullanmak istiyorum AUX kablosu bağlamama rağmen ses gelmiyor kulaklık bağlayınca geliyor. Telefondan nasıl ses alabilirim. Kulaklık kulağimi agritiyor.

Hocam benim dönüştürücüde giriş var. Xbox Series S ile kullanıyorum. Hoparlor olarak telefon kullanmak istiyorum AUX kablosu bağlamama rağmen ses gelmiyor kulaklık bağlayınca geliyor. Telefondan nasıl ses alabilirim. Kulaklık kulağimi agritiyor.
Telefondan ses alamazsın. Telefonlarda ses girişi olmaz, yalnızca çıkış olur.

Telefondan ses alamazsın. Telefonlarda ses girişi olmaz, yalnızca çıkış olur.

Hocam dönüştürücünün arkasında AUX girşinin sığacağı kadar bir yuvarlak delik var oraya AUX mu takılıyor? AUX girişi değilse o yuvarlak delik ne işe yarıyor?

Dosya Ekleri

• ImgW_LI.jpg
    ImgW_LI.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 44

Dosya Ekleri

• Ses 29.06.2021 23_37_25.png
    Ses 29.06.2021 23_37_25.png
    32,1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı