Rx 470 ekran kartı almayı düşünüyorum. Ucuz olan modelinde sadece display ve hdmi portu var. Yeni bir monitör alana kadar bu kartı VGA monitörümle kullanabilir miyim? Cevap olumluysa ne tür bi' dönüştürücü tavsiye edersiniz?
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Verdiğiniz linkteki dönüştürücüler sıkıntısız çalışacak mı? Ekranda dalgalanma vs. yapar diye korkuyorum. Eğer sorun olmayacaksa direkt sipariş edeceğim.
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Verdiğiniz linkteki dönüştürücüler sıkıntısız çalışacak mı? Ekranda dalgalanma vs. yapar diye korkuyorum. Eğer sorun olmayacaksa direkt sipariş edeceğim.
Bence bunu almalısın. Seçtiğin model çabuk ısınır ve çok ses yapar. Dvi VGA dönüştürücü alabilirsin. 1-2 hafta o şekilde kullanmıştım sorun olmamıştı. Ama kesinlikle model değiştirmeni tavsiye ediyorum.
A-ah ben bu modeli görmemiştim. Çok teşekkür ederim. son olarak 500W psu yeterli mi bunun için yoksa onu da mı değiştireyim? Ayrı masraf yapmak istemiyorum. Bir risk teşkil eder mi?
A-ah ben bu modeli görmemiştim. Çok teşekkür ederim. son olarak 500W psu yeterli mi bunun için yoksa onu da mı değiştireyim? Ayrı masraf yapmak istemiyorum. Bir risk teşkil eder mi?