VGA ve RX 470

Nevâ'da Sabâ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Rx 470 ekran kartı almayı düşünüyorum. Ucuz olan modelinde sadece display ve hdmi portu var. Yeni bir monitör alana kadar bu kartı VGA monitörümle kullanabilir miyim? Cevap olumluysa ne tür bi' dönüştürücü tavsiye edersiniz?

Son olarak 500w power yeterli gelir mi?

Bora bey merhaba.
Sapphire Radeon RX470 4GB OC 256Bit GDDR5 (DX12) Ekran Kartı (11256-00-20G)

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Verdiğiniz linkteki dönüştürücüler sıkıntısız çalışacak mı? Ekranda dalgalanma vs. yapar diye korkuyorum. Eğer sorun olmayacaksa direkt sipariş edeceğim.

SAPPHIRE Radeon RX 470 4G D5 NITRO+ 4GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı, Fiyat: 867 TL

Bence bunu almalısın. Seçtiğin model çabuk ısınır ve çok ses yapar. Dvi VGA dönüştürücü alabilirsin. 1-2 hafta o şekilde kullanmıştım sorun olmamıştı. Ama kesinlikle model değiştirmeni tavsiye ediyorum.

A-ah ben bu modeli görmemiştim. Çok teşekkür ederim. son olarak 500W psu yeterli mi bunun için yoksa onu da mı değiştireyim? Ayrı masraf yapmak istemiyorum. Bir risk teşkil eder mi?

A-ah ben bu modeli görmemiştim. Çok teşekkür ederim. son olarak 500W psu yeterli mi bunun için yoksa onu da mı değiştireyim? Ayrı masraf yapmak istemiyorum. Bir risk teşkil eder mi?

80+ 550w al en düşük bence. Kasa ve güç kaynağı bütçen nedir? Bende sistem toplarken az masraf ile toplamaya çalışıyorum. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı