RioSlayer Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #1 Merhabalar bugün monitörüme DVI kablo aldım fakat DVI görüntü gelmiyor fakat ikisini de bağlayınca DVI'ı tanımlıyor. Sebebi nedir?
Merhabalar bugün monitörüme DVI kablo aldım fakat DVI görüntü gelmiyor fakat ikisini de bağlayınca DVI'ı tanımlıyor. Sebebi nedir?
4 41Nokta Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 314 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #2 RioSlayer dedi: Merhabalar bugün monitörüme DVI kablo aldım fakat DVI görüntü gelmiyor fakat ikisini de bağlayınca DVI'ı tanımlıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Monitör çözünürlüğünü düşür, sonrasında sadece DVI Kablosunu tak ve dene. Artı 0 Eksi
RioSlayer dedi: Merhabalar bugün monitörüme DVI kablo aldım fakat DVI görüntü gelmiyor fakat ikisini de bağlayınca DVI'ı tanımlıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Monitör çözünürlüğünü düşür, sonrasında sadece DVI Kablosunu tak ve dene.
KS KS RioSlayer Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #3 Olmadı. 41Nokta dedi: Monitör çözünürlüğünü düşür, sonrasında sadece DVI kablosunu tak ve dene. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Olmadı. 41Nokta dedi: Monitör çözünürlüğünü düşür, sonrasında sadece DVI kablosunu tak ve dene. Genişletmek için tıkla...