VGN A75 hall effect alınır mı?

Daha fazla  
Klavye arayışındayken Wraith sitesinde VGN A75'i gördüm. 3500TL'ye göre özellikleri çok iyi Rapid trigger vs. var ama internette hiçbir düzgün incelemeye denk gelmemiş olmak içime şüphe düşürdü. Sizce 3500TL'ye alınır mı bu klavye?

Klavye arayışındayken Wraith sitesinde VGN A75'i gördüm. 3500TL'ye göre özellikleri çok iyi Rapid trigger vs. var ama internette hiçbir düzgün incelemeye denk gelmemiş olmak içime şüphe düşürdü. Sizce 3500TL'ye alınır mı bu klavye?
Alınır bı klavye bence ama bütçe artarsa W75 daha mantıklı.

Hocam klavye kaç Hz'de çalışıyor anlayamadım. Amaç rekabetci oyunsa bence almayın. Wireless ile bağlanan cihaz kablolu gibi düşük geçikme değerlerine ulaşamaz.

Var mı bir bilgi? Ürün açıklamasında göremedim de. Mesela ben 0,3ms 8000MHz kablolu klavye kullanıyorum.
2 senedir kablosuz klavye kullaniyorum. Aynı klavyeyi kablolu da kullandım gecikme farkı yok. Tabi 8000hz kablolu ile bir olmaz ama 1000hz kablolu ile aynı hızı yakalıyorlar.

Mouse için oda fark etmiyor artık mesela 8000hz kablosuz ile kablolu aynı performansı veriyor.

2 senedir kablosuz klavye kullanıyorum. Aynı klavyeyi kablolu da kullandım gecikme farkı yok. Tabii 8000Hz kablolu ile bir olmaz ama 1000Hz kablolu ile aynı hızı yakalıyorlar.

Mouse için oda fark etmiyor artık mesela 8000Hz kablosuz ile kablolu aynı performansı veriyor.

Ben bu ürün için konusmuştum tabii ki 8000 MHz destekli dongle ile kablosuz düşük gecikmeli kullanılabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı