VGN Dragonfly F1 Pro kendi sitesinden alınır mı?

672622

Picopat
Katılım
9 Haziran 2023
Mesajlar
362
Makaleler
1
F1 Pro mouse alacağım fakat Wraith ve rezaletlerini deneyimlemek istemiyorum. Kendi sitesinden alırken ekstra vergi çıkması, yurt dışı alışveriş sınırını aşması veya bankaların ekstra komisyon alması gibi durumlar yaşanabilir mi? Daha önce bu siteden alışveriş yapanınız oldu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith gayet sağlam bir site. Aynı mouseden aldım. Bugün elime ulaştı hiçbir sıkıntı olmuyor. Kendi sitesinde ekstra vergi vs. çıkabilir riske atmaya değmez. VGN Dragonfly Wireless Mouse
Hocam çok sorun yaşattılar ve garantilerinin de bir işime yarayacağını düşünmüyorum. Vgn'in kendi sitesinde bile yazan fiyatla 2000e geliyor ve onlar çok daha güvenilirdir. Daha önce alan bir hocama sormak isterim zaten.

Aras kargo cihazımı tarım kredi market diye bir yere benden alakasız bir şekilde teslim etti, zaten konusunu açtım burada. Bir şube etikete yanlış adres yazmış ve benim alacağım şube oraya vermiş. Bu tabiki wraithin sorunu ve gram umurlarında olmadı. Cihazın kasa sorunlu çıktı, iade edeyim dedim ve olmayan faturayı kutuya koymamı istediler çıkartmamı isteyip. Tabi koymadım sorun da olmadı ve şuan hâlâ sonuç bekliyorum servis ile ilgili. 14 günlük iade bile olmaması çok güvensiz bir yer kılıyor burayı, imkanım olsa tercih etmem ve etmeyeceğim.
 

Geri
Yukarı