VGN Dragonfly F1 Pro Max vs Ajazz AJ159 Apex

Leonidax

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu iki mouse arasından hangisi daha iyidir? Yardım edecek var mı? Bu iki mousetan birini alacağım bütçe önemli değil sadece bu ikisi arasından seçim yapacağım.

Neden hocam acaba kağıt üzerinde apexin özellikleri daha iyi ama ?
Sadece kağıt üstündeki özelliklerle alakalı değil durum. Ürün kalitesi ve ürünün donanımının nasıl bir araya toplandığı da fark ediyor. F1 Pro Max daha iyi. Kasa yapısı ve Click hissiyatı olarak F1 Pro max daha iyi

VGN Dragonfly'ın uyulaması daha anlaşılır onun dışında Ajazz özellikleri bakımından daha iyi bir mouse. Arkadaşım şarjının da çok uzun süre gittiğini söylemişti.

VGN F1 Moba kullanıyorum ve bu hafta içi de AJ159 Apex gelecek bir kaç gün beklerseniz ikisini karşılaştırırım sizin için.
Yok hocam öylesine bir soruydu aslında benim ki arkadaşta vgn dragonfly f1 pro max vardı.İkimizde gaza geldik hangisi iyidir diye :D Mecbur böyle sormak zorunda kaldım yoksa kimse ciddi cevap vermezdi diye.

Ürünleri karşılaştırdınız mı?
Hocam Apex’in tek öne geçebileceği konu shape bence. Apexi geldiğinden beri kullanıyorum bataryası asla denildiği kadar gitmiyor. VGN’yi belkide ayda 1 şarja takarken Apex’i 2 günde bir takıyorum. Apex’in malzeme kalitesi kötü her yerinden ses geliyor VGN’de de var ama bu kadar değil. Apex’in en kötü özelliği ise mouse arada bir takılıyor sensörden veya MCU’dan ranked oyun giremiyorum bu sebepten. Yani kesinlikle VGN almanızı öneririm alacaksanız.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı