VGN Dragonfly F1 Pro vs VXE R1 Pro

Bütçe
2500tl

Bunu da alabilirsiniz hocam.

Bu attigim farede alinir hatta attigim konudaki yollarin aynisini izlerseniz 1500 bandina geliyor.

Hocam teşekkürler fakat görünüş çok kötü geldi benim amacım en fiyat performans mouse neyse onu almak ben 4K Hz kullanmayacağım o yüzden fazla para vermek mantıklı gelmiyor bu attığım model shape olarak da güzel gibi geldi ondan bu bahsettiğim modeli tercih edeceğim gibi sadece shape olarak teredütüm var onu da araştırıp ona göre alacağım.

Hocam teşekkürler fakat görünüş çok kötü geldi benim amacım en fiyat performans mouse neyse onu almak ben 4K Hz kullanmayacağım o yüzden fazla para vermek mantıklı gelmiyor bu attığım model shape olarak da güzel gibi geldi ondan bu bahsettiğim modeli tercih edeceğim gibi sadece shape olarak teredütüm var onu da araştırıp ona göre alacağım.

Helios2 iyidir 3395 ve nordic mcu ideal ama Darmoshark daha iyi.

Fazla büyük mouse kullanmayı sevmeyen biri olarak, el ölçülerim 21 cm boy ve 9.5 cm en; tutuş şeklim fingertip grip. Şu an Logitech G102 Lightsync kullanıyorum. Maksimum 2500 TL bütçem dahilinde VGN Dragonfly F1 Pro ile VXE R1 Pro arasında kaldım. İki model de benzer özellikler sunsa da, malzeme kalitesi ve tutuş uyumu açısından hangisinin daha iyi olduğu konusunda görüşlerinizi almak isterim. Ayrıca, bu bütçeyi aşmayacak, Wireless özellikli ve fiyat-performans açısından tatmin edici alternatif mouse önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Teşekkürler.
Merhaba elim yaklaşık 19.5 cm palm tutuş mouse kullanıyorum. VGN Dragonfly F1 Pro Max almıştım elime çok küçük gelmişti. Siz fingertip kullanıyorsunuz ben avuç içim de mouse kavrayacak şekilde tuttuğumdan elimin içinde kayboluyordu. Fingertip bile olsa sizin eliniz benimkinden de büyük olduğundan o mouse size yetersiz kalacağını düşünüyorum. VGN Dragonfly F1 Pro Max için palm tutuşa uygun 18 19 cm eli olanlar rahatlıkla alabilir gibi yazılar okumuştum bence çok inanmayın. Size tavsiyem ergo olmayan daha uzun bir mouse bakmanız. Deathadder v3 pro ya geçtim bende elime tam oturuyor.

darmoshark'ın bir çok modeli var ve bazılarının incelmelerini bulamadım o yüzden de uzak durdum bir çok modelinde fiyatlar aynı ama inceleme olarak bir şey görmeden pek alma taraftarı değilim wraith esports iade konusunda da sorunlar yarattığını duyunca da hiç bulaşmak istemedim 4k hz de zaten kullanmayacağım ileri dönük değiştirdiğimde zaten bütçemi daha da artırıp öyle mouselar tercih ederim şuanlık işimi görse yeterli fiyat olarakta iyi darmoshark hangi modeli iyi ve neden almalıyımı daha detaylı anlatırsanız belki aklıma yatarsa onuda değerlendirmeye alabilirim öneriniz içinde teşekkürler fakat kararım şuanlık darmosharktan yana değil

Merhaba elim yaklaşık 19.5 cm palm tutuş mouse kullanıyorum. VGN Dragonfly F1 Pro Max almıştım elime çok küçük gelmişti. Siz fingertip kullanıyorsunuz ben avuç içim de mouse kavrayacak şekilde tuttuğumdan elimin içinde kayboluyordu. Fingertip bile olsa sizin eliniz benimkinden de büyük olduğundan o mouse size yetersiz kalacağını düşünüyorum. VGN Dragonfly F1 Pro Max için palm tutuşa uygun 18 19 cm eli olanlar rahatlıkla alabilir gibi yazılar okumuştum bence çok inanmayın. Size tavsiyem ergo olmayan daha uzun bir mouse bakmanız. DeathAdder V3 Pro'ya geçtim bende elime tam oturuyor.

Merhaba sizin tutuş şeklinizle benim tutuş şeklim çok farklı benim kullanmış olduğum fingertip tutuş şeklinde mouse arka kısma temasız olduğundan genelde çok küçük fareler tercih ediliyor örnek olarak keychron M4 Wireless mouse bunlardan biri aşırı küçük bir mouse benim şu an kullandığım mouse da zaten Logitech G102 Lightsync (117mm uzunluğu ) onu bile yıllarca kullandım ellerim büyük olsa da mouse olarak orta mouse tercihim var başlarda bende VGN Dragonfly F1 Pro tercih etme fikrim vardı fakat konik sorunlu olduğunu duyduğumdan almayacağım ergo mouse şekilleri daha hoşuma gidiyor kullanım olarak da en çok onlarda rahat ediyorum mesela sizin aksinizede ben Razer shape mouse tiplerinde aşırı sorun yaşıyorum en son Razer DeathAdder V2 kullanmıştım hiç memnun kalmadım tutuş olarak.

4K versiyonunda nordic 52833 mcu var.

Helios2 de nordic mcu olduğuna emin misin? Açıklamada compx CX52850 yazıyor.

Hocam arkadaş karıştırmış 4K versiyonunda nordic 52833 var.

Son düzenleme:
@tunahan bey Hocam sanırım fingertip mouse istiyordunuz siz.

Sadece fingertip tutuş için özel üretilen bu tarz mouse lar oluyor. İşine yarar mı bilmiyorum ama bir bakabilirsin.

@tunahan bey hocam sanırım fingertip mouse istiyordunuz siz.

Sadece fingertip tutuş için özel üretilen bu tarz fareler oluyor. İşine yarar mı bilmiyorum ama bir bakabilirsin.

Hocam tavsiyen için teşekkürler bu mouse biliyorum fakat elim çok büyük bu benim için aşırı küçük kalır ve malzeme kalitesini de bilmemiyorum şu anlık fantech Helios 2 1K Hz düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı