VGN Dragonfly Wireless mouse alınır mı?

Bütçe
2500TL
2400 Tl ve haftalardır stok yok. Ayrıca bataryası minnacık.

Batarya günü kurtarsa yeterli. Gün sonu şarja takıp diğer gün %100'den başlarsın kullanmaya. 2400 TL'ye çıkmış ve stok yok. Discord'dan bir sormak lazım stok ne zaman gelecek diye.

AJ159 Pro ben dahil birkaç kişiye sorunlu gitti tabii elektronik şans işi kimisine sağlam gitmiş. Dragonfly'in malzeme kalitesini ben çok beğeniyorum aslında 2023 Mayıs gibi almıştım hala daha duruyor.

Fareyi bir kez açıp kapattığımda vida yuvaları yalama yaptı ve fare yandan esnemeye başladı.

AJ159 Pro'nun da bağlantı sorunları var, doğru.

Batarya günü kurtarsa yeterli. Gün sonu şarja takıp diğer gün %100'den başlarsın kullanmaya. 2400 TL'ye çıkmış ve stok yok. Discord'dan bir sormak lazım stok ne zaman gelecek diye.
1600 lira aj159pro varken almak hala mantıklı değil. 500 mah batarya var, stok var en önemlisi ve fiyatı 1000 daha uygun. Malzeme kalitesi de kötü değil.

Temu’dan iade ister en kötü. Ben hiç yaşamadım sorun.

1600 lira aj159pro varken almak hala mantıklı değil. 500 mah batarya var, stok var en önemlisi ve fiyatı 1000 daha uygun. Malzeme kalitesi de kötü değil.

Bağlantı sorunları var. AJ159 Apex alsın alacaksa.

Dragonfly F1 Pro Max kullanıyorum. Bataryası şarja takmadığım sürece ve ekstradan performans modunu açık kullandığım halde 1 hafta aralıksız gidiyor fareyi 10 saatte yakın kullanıyorum 1 günde malzeme kalitesi kötü diyen arkadaş saçmalamış emin olun malzeme kalitesi logitechten iyidir çünkü Logitech de kullandım ek olarak farenin el yormaması hafif olması ve yanında skatez ile gelmesi bence güzel özellikler.

R1 Pro bile 1000 hz kullamımda 1 haftaya yakın gidiyor. Arkadaş sürekli 8000 hz de oynamayacaksa 4-5 gün rahat gider.

Nordic MCU'ların güç tüketimi düşük oluyor. Ben şu an Mad R kullanıyorum, bataryanın kaç gün gittiğini hiç hatırlamıyorum ama çok hızlı gidiyormuş gibi hissettirmedi.

Temu’dan iade ister en kötü. Ben hiç yaşamadım sorun.
1600 liraya almak mantıksız. Apex bile 500 küsür liralara gelmişken kim neden Proya 1600 lira versin? Biraz daha koyulup TR garantili mad r alınır.

Dragonfly F1 Pro Max kullanıyorum. Bataryası şarja takmadığım sürece ve ekstradan performans modunu açık kullandığım halde 1 hafta aralıksız gidiyor fareyi 10 saatte yakın kullanıyorum 1 günde malzeme kalitesi kötü diyen arkadaş saçmalamış emin olun malzeme kalitesi logitechten iyidir çünkü Logitech de kullandım ek olarak farenin el yormaması hafif olması ve yanında skatez ile gelmesi bence güzel özellikler.

Logitech her zaman fiyatına göre düşük seviye ürün üretir, fakat malzeme kalitesine de laf edemezsin. Hele Dragonfly'ın malzeme kalitesi daha iyi demen senin saçmaladığını gösteriyor. Dragonfly gibi 49 gram bir farenin, 60 gram Superlight'tan daha sağlam olmasına imkan yok. Fare hafifledikçe shell incelir, kalitesi düşer.

Logitech her zaman fiyatına göre düşük seviye ürün üretir, fakat malzeme kalitesine de laf edemezsin. Hele Dragonfly'ın malzeme kalitesi daha iyi demen senin saçmaladığını gösteriyor. Dragonfly gibi 49 gram bir farenin, 60 gram Superlight'tan daha sağlam olmasına imkan yok. Fare hafifledikçe shell incelir, kalitesi düşer.
Hocam ne zaman aldınız bilmiyorum ama belki sizin aldığınız dönemde üretilen batchte sorun olabilir. Ben 2023 yılında
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan görerek satın almıştım çok sıkı sıkmama rağmen gram esneme yapmadı hala daha yan bilgisayarımda kullanıyorum.

Logitech her zaman fiyatına göre düşük seviye ürün üretir, fakat malzeme kalitesine de laf edemezsin. Hele Dragonfly'ın malzeme kalitesi daha iyi demen senin saçmaladığını gösteriyor. Dragonfly gibi 49 gram bir farenin, 60 gram Superlight'tan daha sağlam olmasına imkan yok. Fare hafifledikçe Shell incelir, kalitesi düşer.

Malzeme kalitesi gayet de kötü G305'ten tutun G703'e kadar neredeyse tüm Logitech fareleri elimden geçti ve en ufak darbede veya herhangi bir şeyde illaki fareye bir şey oluyordu. Kullandığım model F1 Pro Max 55 gram her neyse biz F1 Pro'dan devam edelim evet gram olarak hafif bir mouse ama fareyi abartı ve sert kullandığım halde gramına rağmen hala bana mısın demiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı