VGN Dragonfly Wireless vs Glorious Model O 2

Bandedegosses

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, mouse konusunda 2 model arasında kaldım. VGN Dragonfly Wireless ve Glorious Model O 2
Sizce bunlardan hangisini almalıyım. İkisi hakkında gerçekten bilgisi olan biri yazarsa sevinirim. 2 2.5k bütçem var başka öneriniz varsa o da olur. Razer DeathAdder V2 Pro önermeyin. Zaten onu kronik sorunundan dolayı iade ettim yerine bir şey alacağım. Dediğim fareleri link olarak ekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
VGN al geç. Kendim F1 Pro modelini kullanmaktayım. Donanım olarak son teknoloji zaten. Üstüne yazılım desteğini de her geçen gün çok ilerletiyorlar. Yazılım konusunda çok tatmin ediyor beni. Üzerine 600 TL'ye ekstra dongle alarak 4K Hz kullanabilmek cabası. Tabi burada tutuş şekliniz çok önemli. Ne şekilde tutuyorsunuz?

18-19 cm arası. Şu anda Thermaltake iris kullanıyorum ve rahat olduğumu düşünüyorum ama tabii PC aldığımdan beri bu fareyi kullanıyorum. Belki dediğin gibi küçük geliyorsa büyük bir şey alsam daha iyi olabilir.

18-19 cm arası. Şu anda Thermaltake iris kullanıyorum ve rahat olduğumu düşünüyorum ama tabii PC aldığımdan beri bu fareyi kullanıyorum. Belki dediğin gibi küçük geliyorsa büyük bir şey alsam daha iyi olabilir.
Olmaz VGN sizin için gerçekten küçük bir mouse, claw tutyor olasanız sorun yok ama palm için çok küçük gelir. Razer DeathAdder V3 Pro öneririm açıkcası. Ergonomik bir mouse ve büyük eller palm tutuş için çok ideal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı