VGN F1 MOBA nereden alınır

Pleidas

Hectopat
Makaleler
1
VGN Dragonfly F1 MOBA ürününü almak istiyorum ancak Türkiye'de herhangi bir stok bulamadım. Acaba bana gümrükle ek vergiyle vb. uğraşmadan alabileceğim bir yer varsa söyler misiniz? Wraith'te stok yok uzun bir süredir.

Son düzenleyen: Moderatör:
VGN Dragonfly F1 MOBA ürününü almak istiyorum ancak Türkiye'de herhangi bir stok bulamadım. Acaba bana gümrükle ek vergiyle vb. uğraşmadan alabileceğim bir yer varsa söyler misiniz? Wraith'te stok yok uzun bir süredir.
Moba serisi Türkiye'ye hiç getirilmedi diye biliyorum. Yurt dışından almak bence mantıklı değil. Wraith Esports getirtecek diye duymuştum biraz daha bekleyebilirsiniz.

F1 Pro kullanan birisi olarak F1 Pro öneririm. Moba serisi ile arasında pek bir fark yok açıkcası. Switch farkı falan var ki onlarda çok önemli detaylar değiller. Kullanılan malzeme ve switcher iki mouse için de iyi kalitede olduğu için pek önemi yok.

Haziran ayında bu siteden almıştım 10-12 gün civarında elime ulaştı, kapıda da ek vergi falan çıkmadı. Çok memnunum tavsiye ederim.

Moba serisi Türkiye'ye hiç getirilmedi diye biliyorum. Yurt dışından almak bence mantıklı değil. Wraith Esports getirtecek diye duymuştum biraz daha bekleyebilirsiniz.

F1 Pro kullanan birisi olarak F1 Pro öneririm. Moba serisi ile arasında pek bir fark yok açıkcası. Switch farkı falan var ki onlarda çok önemli detaylar değiller. Kullanılan malzeme ve switcher iki mouse için de iyi kalitede olduğu için pek önemi yok.
Hocam fark yok demişsiniz ama o aradaki 65 saat batarya farkı öyle bir farkediyor ki MOBA versiyonunun Huano switch kullanması da çok ayrı bir şey.

Haziran ayında bu siteden almıştım 10-12 gün civarında elime ulaştı, kapıda da ek vergi falan çıkmadı. Çok memnunum tavsiye ederim.

Hocam fark yok demişsiniz ama o aradaki 65 saat batarya farkı öyle bir farkediyor ki MOBA versiyonunun Huano switch kullanması da çok ayrı bir şey.
Aynı batarya ömrü F1 Pro Max'de de var. Switch farkları zaten var onu söyledim. Ancak iki mouseda da kullanılan switchler çok kaliteli olduğu için birisi kötü diğeri iyi diyemem.

Hocam fark yok demişsiniz ama o aradaki 65 saat batarya farkı öyle bir fark ediyor ki MOBA versiyonunun Huano Switch kullanması da çok ayrı bir şey.

Ürün hakkındaki son düşüncelerin neler?

Ürün hakkındaki son düşüncelerin neler?

Hala kullanıyorum ve hala çok memnunum az kullanıyorum belki onun da etkisi vardır ama düşük güç modunda değil ve 2-3 aydır şarja takmıyorum. AliExpress'ten 2-3 tane desenli griptape aldım hem daha güzel gözükmeye başladı hem de kutusundan çıkandan daha kaliteli bence. Alacaksanız tavsiye ederim.

Hala kullanıyorum ve hala çok memnunum az kullanıyorum belki onun da etkisi vardır ama düşük güç modunda değil ve 2-3 aydır şarja takmıyorum. AliExpress'ten 2-3 tane desenli griptape aldım hem daha güzel gözükmeye başladı hem de kutusundan çıkandan daha kaliteli bence. Alacaksanız tavsiye ederim.
Sizi de yoruyorum kusura bakmayın ama moba versiyonunu mu aldınız ? Attığınız sitede 5 dolar indirimle moba olanı 72 dolara geliyor o daha iyiyse ondan alayım.

Sizi de yoruyorum kusura bakmayın ama MOBA versiyonunu mu aldınız? Attığınız sitede 5 dolar indirimle MOBA olanı 72 dolara geliyor o daha iyiyse ondan alayım.

Estağfurullah hocam ne demek. Ben MOBA versiyonunu kullanıyorum. Şu anda hangi modeller var bilmiyorum ama F1 Pro Max ile arasında sadece Switch markası farklıydı. Hangisi ucuzsa onu almanız daha iyi olur switch takıntınız yoksa. Bu arada kargo paketlemesi de çok iyiydi kutunun üstündeki jelatin bile olduğu gibi duruyordu.

Estağfurullah hocam ne demek. Ben MOBA versiyonunu kullanıyorum. Şu anda hangi modeller var bilmiyorum ama F1 Pro Max ile arasında sadece Switch markası farklıydı. Hangisi ucuzsa onu almanız daha iyi olur switch takıntınız yoksa. Bu arada kargo paketlemesi de çok iyiydi kutunun üstündeki jelatin bile olduğu gibi duruyordu.
1710968686716.png

Mouselerden pek anlamam. Yıllardır Microsof Wireless 1000 diye ofis ürünü gibi bir şey kullanıyorum. F1 Pro Max ile Moba olanın fiyatı aynı. Son olarak ben bu ücret dışında vergi vb. bir ücret ödeyecek miyim ve aldığınız griptapelerin linkini atabilirseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2146222
Mouselerden pek anlamam. Yıllardır microsof Wireless 1000 diye ofis ürünü gibi bir şey kullanıyorum. F1 Pro Max ile MOBA olanın fiyatı aynı. Son olarak ben bu ücret dışında vergi vb. bir ücret ödeyecek miyim ve aldığınız griptapelerin linkini atabilirseniz çok sevinirim.

Hocam ben aldığım zaman ek bir şey çıkmamıştı şimdi de çıkmaz büyük ihtimalle. Bu arada içinden çıkan grip tape beyazdı ben çok kirlendiği için yenisini almıştım 6-7 ay idare etmişti beni yani sizi zorlayacaksa şimdi almanıza gerek yok linkini bırakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı