VGN F1 MOBA vs F1 Pro Max

Teşekkür ederim indirim kodu için. Ekstra olarak bu farenin Wraith de skatezleri yok. Temin edilebilecek bir yer buldunuz mu acaba yedek skatez vs.

Hocam içinden yedek skatez çıkıyor diye biliyorum. Eğer çıkmıyorsa veya beğenmezseniz AliExpress'te grip tape, skatez satanları görmüştüm. "VGN F1 skates AliExpress" yazarsanız çıkar büyük ihtimalle.

Teşekkür ederim indirim kodu için. Ekstra olarak bu farenin Wraith de skatezleri yok. Temin edilebilecek bir yer buldunuz mu acaba yedek skatez vs.

İçinden çıkıyor kral ayrıca skatezlerinin iyi olduğu yönünde yorumlar gördüm. Mouse çok satılırsa wrait skatez yapar onun için zaten ileride.

Hocam ben sadece beyaz F1 MOBA satın aldım 2 günde kargoya verdiler. 20 dolarlık ödeme kargo ve vergi ücreti o herkese çıkıyor. Promosyon yerine gen3D yazarsanız 5 dolar indirim yapar.

Kral mouse gelince yorumlarını aktarır mısın bayağı gecikirse iptal edip Türkiye'den F1 Pro Max modelini alırım belki.

Son düzenleme:
4K-8K Hz polling rate tamamen marketing gimmick su an icin. Belki ileride, baya ileride farkli teknolojilerle sisteme bu kadar yuk bindirmeden kullanilabilir hale gelirse ve 240-360 Hz monitorler standart hale gelirse isler degisebilir.

4K-8K Hz polling rate tamamen marketing gimmick su an icin. Belki ileride, baya ileride farkli teknolojilerle sisteme bu kadar yuk bindirmeden kullanilabilir hale gelirse ve 240-360 Hz monitorler standart hale gelirse isler degisebilir.
Bu denli detaylara asla hakim değildim. Dümdüz mouse siparişini verir geçerim o zaman. Bir de keycaps alma düşüncem var o yüzden sipariş geçmemiştim daha bu süreçte sizden bunu öğrendiğim iyi oldu.

Hocam kargoya verilme sürecinden sonra kaç gün sonra geleceğine dair teslimat süreci vs yazıyor mu? Duruma göre 4K desteği olmadan alacağım çünkü. Çok beklemek istemiyorum belli ki @brachi hocam o yüzden bekliyor.

Evet kral muhtemelen dongle yüzündeen bekliyorum.

8-15 gün diyor ama oda muaamma gibi.

Hocam kargoya verilme sürecinden sonra kaç gün sonra geleceğine dair teslimat süreci vs yazıyor mu? Duruma göre 4K desteği olmadan alacağım çünkü. Çok beklemek istemiyorum belli ki @brachi hocam o yüzden bekliyor.

Kral dümdüz mouse alacaksan F1 modelini al geç daha uyguna gelir o

Son düzenleme:

8-15 gün diyor ama oda muaamma gibi.

Kral dümdüz mouse alacaksan F1 modelini al geç daha uyguna gelir o
Stokta sadece moba ve pro max var maalesef. Aslında ben o özellik bu özellik falanda takılmıyorum 3395 sensörlü başka mouse da varsa oda olur benim için.

Stokta sadece MOBA ve Pro Max var maalesef. Aslında ben o özellik bu özellik falanda takılmıyorum 3395 sensörlü başka mouse da varsa oda olur benim için.

Bende darmohark N3 var 1 ay kullandım tertemiz istersen ayarlayabiliriz uyguna pili falan çok iyi gidiyor. Değişmektedeki tek amacım 4K hzi denemek :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı