Hocam hybrid %50 Speed %50 Control demektir. Bu zamana kadar marka pad kullanmadıysanız muhtemelen cok memnun kalacaksınız. Bence hybrıd alın bakın, oldukca seversiniz.
Hybridler de cok cok Control pad degıller, hızları da var elbette. Bence hybrid alın deneyin, begenmezsenız yavas gelırse Speed modelını alırsınız.
bilekten oynuyorum bu arada hızlı oyunculara cok ozenmısımdır speed istememın en buyuk yanıda bu hızlı oyun tipi uyuyuor bana ama kontrol sıkıntısı olurmu dıye ıste speedden cekınıyorum.hybrid alırsam okadar hızlı olmayacak peki son kez soruyorum size kalırsa speed mi hybrid mi fps oyunları için ? eger speedde kontol ıyıyyse direp speed alacagımda hybrid daha ıyı gıbı sankıŞu an noname pad kullanıyorsanız cok daha ıyı hıssedersınız, dedıgım gıbı hybrıd alın deneyın. Pısman kalmazsınız.
1-2 hafta içinde alacagım viper v2 pro ve wraith spirit of aim ya speed yada hybrid şuan %50 speed alacagım yada %50 hybrid zaman gosterecek bakalım. hıc bukadar ıkı sey arasında kalmamıstım ıkısıde cok ıyı ama hangısı ısteSpeed modelde de stopping dedigim gibi var, ancak hybrid padde olan kadar yoktur. Yakında satın alma fırsatım olursa hybrid modelini de alacagım.
Speed modelde de stopping dedigim gibi var, ancak hybrid padde olan kadar yoktur. Yakında satın alma fırsatım olursa hybrid modelini de alacagım.
Yok hocam, muhtemelen aynı padin hybrid olanını tekrar almam ucuza bulamadığım sürece. Farklı padler bakiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.