VGN Gamepower RK86 alınır mı?

Bende simdi aliyorum ozaman. Hayirlisi. Size bir sorum olucak key kapsleribdegisicem de bakarmisiniz bunla bu uyumlu mu ?

İkeucapsleri begenmedim ben ya isik gozukmuyor sizce ?
Sanırım sadece beyazda gözüküyor. Diğerlerinde gözükmüyor. Bunun için konu açarsanız yardımcı olurlar bende düşünüyordum ordan bakarım. Diğer forumlara da bakabilirsiniz. İçin rahat edene kadar araştırın.

Ürün tam şu an aldim. Eger sorun yasarsam siz nasıl iade aldiginizi ogrenmek isteyebilirim. Aksilik olursa nasıl iletisime gectiniz saticiyla?

Ürün tam şu an aldim. Eger sorun yasarsam siz nasıl iade aldiginizi ogrenmek isteyebilirim. Aksilik olursa nasıl iletisime gectiniz saticiyla?
amazon üzerinden satışıyla iletişim kurabilirsin. Aranızda dm kutusu oluşuyor

Çift tıklama yüksek ihtimalle switchten kaynaklanmıyor. Deneyip haber verirseniz çok iyi olur.

Çift tıklama yüksek ihtimalle switchten kaynaklanmıyor. Deneyip haber verirseniz çok iyi olur.
Cift tiklama bendede olursa arkadasin yaptigini yapicam. Cift tiklama switchten oluyordur baska biseybyapamaz reddite yorumlar var zateb

Switchlerden kaynaklı klavyenin tek kötü yanı kalitesiz switchler. Ayrıyetten yerlerini değiştirdiğim tuşlar double click yapmadı. Ama kaliteli switch ile değiştirmekte fayda var. Satıcının kendisi switchleri değiştirirseniz sorun gidecektir dedi.

Yerini değiştiridiğim switchlerde sorun çıkarmıyor. Sanırım switchleri söküp takmak çözüm

Son düzenleme:
Ya kaliteli bur switch almak en iyisi. Bendede ayni sorun olursa iade alicam veya switch talep ederim yedek yollarsa onu takarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…