VGN Gamepower RK86 alınır mı?

Keyboard double click test | Check double typing issue | CPS Check ben burdan kontrol ediyorum. Ama ekran çiziği fabrika çıkışlı olabilir. Çok kolay çizilebilen bir malzeme.

site karmasık double click attıgını nasıl anlıcam sure verıyor basınca.
hangi tuuşu kontrol etmek istiyorsan change bas ve sonra tuşa bas. Sonra tekrar arka arkaya tuşa hızlıca bas kaç kere double click yaptığını sana gösterecektir.

Hangi tuuşu kontrol etmek istiyorsan change bas ve sonra tuşa bas. Sonra tekrar arka arkaya tuşa hızlıca bas kaç kere double Click yaptığını sana gösterecektir.

Klavyenın sol ksımında ESC yanında 3 LED anlamı nedır? Bılıyor musunuz C-W-pil işareti var bir de.

Klavyenın sol ksımında ESC yanında 3 LED anlamı nedır? Bılıyor musunuz C-W-pil işareti var bir de.
C= Caps Lock
W= Bende hala keşfedemedim
Şarj İkonu = Dediğim gibi şarj ederken kırmızı yanıyor

C= Caps Lock.
W= bende hala keşfedemedim.
Şarj ikonu = dediğim gibi şarj ederken kırmızı yanıyor.

Ya klavye isiklari ayarladim okey de yan isiklari ayarlayamadim. Bir turlu bir de animasyon ekranina bir şey koyamiyorum ben.

Ya klavye isiklari ayarladim okey de yan isiklari ayarlayamadim. Bir turlu bir de animasyon ekranina bir şey koyamiyorum ben.
Kablo ile pc ye bağladıktan sonra animasyon koyabilirsiniz. Yan ışıklara da hiç bakmadım kablosuz olduğu için şarjdan gereksiz fazla kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…