Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #51 Hyperciaa dedi: Link var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Machenike K500A-B84 Mechanisch Toetsenbord 75% Tkl Hot-Swappable Bedrade Gaming Toetsenbord 6 Kleuren Verlicht 84 Toetsen Voor Pc Gamers Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Hyperciaa dedi: Link var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Machenike K500A-B84 Mechanisch Toetsenbord 75% Tkl Hot-Swappable Bedrade Gaming Toetsenbord 6 Kleuren Verlicht 84 Toetsen Voor Pc Gamers Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #52 Luvyan dedi: Machenike K500A-B84 Mechanisch Toetsenbord 75% Tkl Hot-Swappable Bedrade Gaming Toetsenbord 6 Kleuren Verlicht 84 Toetsen Voor Pc Gamers Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam niye bu kadar ucuz bu? Hem hotswap hem de huano switch kullanmışlar. Üstüne pbt keycaps.
Luvyan dedi: Machenike K500A-B84 Mechanisch Toetsenbord 75% Tkl Hot-Swappable Bedrade Gaming Toetsenbord 6 Kleuren Verlicht 84 Toetsen Voor Pc Gamers Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam niye bu kadar ucuz bu? Hem hotswap hem de huano switch kullanmışlar. Üstüne pbt keycaps.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #53 Hyperciaa dedi: Hocam niye bu kadar ucuz bu? Hem hotswap hem de Huano Switch kullanmışlar. Üstüne PBT keycaps. Genişletmek için tıkla... Marka bilindik degil okdr ve bunun 3 modlu olani 2200TL yani sadece Type-C girisli bununda etkisi var TR'den 30 kisi almis diye almayi dusunuyorum.
Hyperciaa dedi: Hocam niye bu kadar ucuz bu? Hem hotswap hem de Huano Switch kullanmışlar. Üstüne PBT keycaps. Genişletmek için tıkla... Marka bilindik degil okdr ve bunun 3 modlu olani 2200TL yani sadece Type-C girisli bununda etkisi var TR'den 30 kisi almis diye almayi dusunuyorum.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #54 Luvyan dedi: Marka bilindik degil okdr ve bunun 3 modlu olani 2200TL yani sadece Type-C girisli bununda etkisi var TR'den 30 kisi almis diye almayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... 45.88⬠62% OFF|Machenike K500W kablosuz mekanik klavye Hot Swap tri mod 94 tuÅları RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi PC Gamer Laptop için| | - AliExpress 3 modlu olarak bunu almak daha mantıklı o markada.
Luvyan dedi: Marka bilindik degil okdr ve bunun 3 modlu olani 2200TL yani sadece Type-C girisli bununda etkisi var TR'den 30 kisi almis diye almayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... 45.88⬠62% OFF|Machenike K500W kablosuz mekanik klavye Hot Swap tri mod 94 tuÅları RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi PC Gamer Laptop için| | - AliExpress 3 modlu olarak bunu almak daha mantıklı o markada.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #55 Hyperciaa dedi: Hocam niye bu kadar ucuz bu? Hem hotswap hem de Huano Switch kullanmışlar. Üstüne PBT keycaps. Genişletmek için tıkla... Eğer ki bir şey bulamazsam bunu alacağım fiyatına göre gayet iyi ekranda olsa 10 numara olurdu tabii. Hyperciaa dedi: 45.88⬠62% OFF|Machenike K500W kablosuz mekanik klavye Hot Swap tri mod 94 tuÅları RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi PC Gamer Laptop için| | - AliExpress 3 modlu olarak bunu almak daha mantıklı o markada. Genişletmek için tıkla... 3 modlu almak isteseydim ajazz ak820pro alirdım zaten gerek duymadım o yuzden buna yöneldim
Hyperciaa dedi: Hocam niye bu kadar ucuz bu? Hem hotswap hem de Huano Switch kullanmışlar. Üstüne PBT keycaps. Genişletmek için tıkla... Eğer ki bir şey bulamazsam bunu alacağım fiyatına göre gayet iyi ekranda olsa 10 numara olurdu tabii. Hyperciaa dedi: 45.88⬠62% OFF|Machenike K500W kablosuz mekanik klavye Hot Swap tri mod 94 tuÅları RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi PC Gamer Laptop için| | - AliExpress 3 modlu olarak bunu almak daha mantıklı o markada. Genişletmek için tıkla... 3 modlu almak isteseydim ajazz ak820pro alirdım zaten gerek duymadım o yuzden buna yöneldim
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #56 Luvyan dedi: Eğer ki bir şey bulamazsam bunu alacağım fiyatına göre gayet iyi ekranda olsa 10 numara olurdu tabii. 3 modlu almak isteseydim ajazz ak820pro alirdım zaten gerek duymadım o yuzden buna yöneldim Genişletmek için tıkla... Kasasının içini görebilsek mantıklı ya da mantıksız dicem de göstermemişler.
Luvyan dedi: Eğer ki bir şey bulamazsam bunu alacağım fiyatına göre gayet iyi ekranda olsa 10 numara olurdu tabii. 3 modlu almak isteseydim ajazz ak820pro alirdım zaten gerek duymadım o yuzden buna yöneldim Genişletmek için tıkla... Kasasının içini görebilsek mantıklı ya da mantıksız dicem de göstermemişler.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #57 Hyperciaa dedi: Kasasının içini görebilsek mantıklı ya da mantıksız diyeceğim de göstermemişler. Genişletmek için tıkla... YT'den bakabilirsin Custom olarak kullananlar var gayet de tatli sesi var en kotu 1 tane bos kasa alirim Switch'ler ve keycapsler zaten güzel her turlu 1300 1400TL'ye gelir. Hyperciaa dedi: Kasasının içini görebilsek mantıklı ya da mantıksız diyeceğim de göstermemişler. Genişletmek için tıkla... Vergiyle 900TL'ye fazla bile ürün bana göre. Ama aklımda z11 kalıyo https://a.aliexpress.com/_EGBUij3
Hyperciaa dedi: Kasasının içini görebilsek mantıklı ya da mantıksız diyeceğim de göstermemişler. Genişletmek için tıkla... YT'den bakabilirsin Custom olarak kullananlar var gayet de tatli sesi var en kotu 1 tane bos kasa alirim Switch'ler ve keycapsler zaten güzel her turlu 1300 1400TL'ye gelir. Hyperciaa dedi: Kasasının içini görebilsek mantıklı ya da mantıksız diyeceğim de göstermemişler. Genişletmek için tıkla... Vergiyle 900TL'ye fazla bile ürün bana göre. Ama aklımda z11 kalıyo https://a.aliexpress.com/_EGBUij3
5 503549 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 342 4 Mart 2024 #58 Epomaker TH66 Pro ve 10ANGELPGC kodu. 48.5 dolar oluyor. Vergiyle 2000 olur fiyatı.
miRRonaldo Decapat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #59 Sevgili dostlar merak ettiğimden dolayı soruyorum kablosuz bağlantıda herhangi bir sorun yaşadınız mı ve klavyelerinizden memnun musunuz?
Sevgili dostlar merak ettiğimden dolayı soruyorum kablosuz bağlantıda herhangi bir sorun yaşadınız mı ve klavyelerinizden memnun musunuz?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.026 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #60 miRRonaldo dedi: Sevgili dostlar merak ettiğimden dolayı soruyorum kablosuz bağlantıda herhangi bir sorun yaşadınız mı ve klavyelerinizden memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Memnunum herhangi bir sorun yaşamadım dostum neredeyse 2 ay oldu çift tıklama mevzusunu ben yaşamadım.
miRRonaldo dedi: Sevgili dostlar merak ettiğimden dolayı soruyorum kablosuz bağlantıda herhangi bir sorun yaşadınız mı ve klavyelerinizden memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Memnunum herhangi bir sorun yaşamadım dostum neredeyse 2 ay oldu çift tıklama mevzusunu ben yaşamadım.